Bijou Phillips 44 let


Bijou Lilly Phillips se narodila v Connecticutu roku 1980. Její otec John Phillips je hudební skladatel a matka Geneviéve Waïte je zpěvačka. Zajímavostí je, že kmotrem Bijou je režisér Andy Warhol, který byl dlouhá léta rodinným přítelem. Už od dětství, tak byla obklopována umělci a světem módy, divadla a filmu. Rodiče ji dopřály to nejlepší vzdělání (studovala například v New Yorku, Kalifornii a nebo v Jižní Africe). Ve třinácti letech odstartovala kariéru modelky.

U nás ji, ale proslavila hlavně spolupráce s režisérem Eli Rothem, se kterým natáčela v České Republice pokračování hororu HOSTEL. Neproslavil ji však její poměrně slušný výkon, ale její nepěkné vyjadřování o zdejších obyvatelích. To se ve výsledku ukázalo jako pouhý bulvární výmysl.

Bijou má celkem tři sourozence. Nějaký čas byl jejím partnerem Sean Lennon. I její kamarádství s Paris a Nicki Hiltonovými skončilo poměrně brzy. Jejími vzory jsou Janis Joplin nebo Ella Fitzgerald. Doma chová dna psy a koně. Odmítla roli ve filmu Zodiac. Žije v Los Angeles. Blízcí ji přezdívají B nebo Bij. Její jméno se správně vyslovuje Bi-žu.


1.4.1980
Greenwich, Connecticut, USA
Bijou Phillips csfd

It's AliveProbuzeníRosencrantz a Guildenstern jsou nemrtviStvořeni pro sebeThe Bridge to NowhereTemné uliceZalknutíHostel IIThe Wizard of GoreWhat We Do Is SecretYou Are HereFriendly FireSpoušťVenomDveře v podlazeOktanový kultDrsná školaNa plný peckyŠikanaNa pokraji slávySugar TownČerná a bíláVychovávat HopeZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiHavaj 5-0Kriminálka Las VegasChelsea on the RocksHostel Part II: A Legacy of TortureHostel Part II: The Next LevelThe OutsiderIntimate Portrait: Mackenzie PhillipsRocky Horror 25: Anniversary SpecialIntimate PortraitPancho's PizzaGNW Night LiteThe Teen Choice Awards 19991998 MTV Video Music Awards


Aktualizace osobnostního profilu Bijou Phillips: 5.11. 2023 08:18