Cynthia Rothrock 67 let


Tato americká herečka se narodila 8. března 1957. Svoji kariéru začínala jako trenérka ve fitness studiu. V té době se sama zapsala do kurzu bojového umění. Tento sport ji učaroval natolik, že se rozhodla se mu plně věnovat. Dala výpověď ve fitness studiu, pilně trénovala a začala objíždět různé turnaje. Je pětinásobnou šampionkou ve střední váze v kickboxu, držitelkou pěti titulů mistryně světa v karate a majitelkou pěti černých pásů v korejských a čínských bojových uměních. Také ovládá shaolinský způsob boje.

Svoji hereckou kariéru zahájila v hongkongských akčních filmech. K jejim pravidelným hereckým partnerům patří Richard Norton, Jeff Wincott nebo Loren Avedon, se kterým se poprvé setkala při natáčení filmu KARATE TIGER 2: ZUŘÍCÍ BLESK. Setkala se s ním také např. ve filmech MANHATTAN nebo TYGŘÍ SPÁRY 3.

Mezi další její filmy patří série jako MARTIAL LAW, HNĚV A ČEST, DRAČÍ LADY nebo zmiňované TYGŘÍ SPÁRY. Objevila se také po boku Kevina Sorbo v jedné epizodě seriálu HERCULES. Zatím jejím posledním filmem je SCI-FIGHTER s Lorenzo Lamasem a Donem „ The Dragonem“ Wilsonem z roku 2004. Po natočení tohoto filmu se začala plně věnovat svému studiu bojového umění, které sídlí v Kalifornii a je velmi úspěšné. Cynthia Rothrock má dceru Skylar. Kromě amerického, má také hongkongské občanství.


8.3.1957
Wilmington, Delaware, USA
Cynthia Rothrock csfd

Darkness of ManFyre RisesPrey of WrathNinja z New YorkuCool Cat Kids SuperheroFury of the Fist and the Golden FleecePaying Mr. McGettyA Doggone HollywoodBojovník se smrtíStar Raiders: The Adventures of Saber RaineAsian Ghost StoryBeyond the GameDouble FuryShowdown in ManilaBitchfightBlue SuedeThe Martial Arts KidTime Fighters: GenesisMercenaries: Speciální komandoBadass ShowdownSanta's Summer HouseBala perdidaSci-FighterVykoupeníZákon: porušenManhattanTygří spáry 4RukojmíNoční viděníThe Dukes of Hazzard: Reunion!Američtí tygřiJménem spravedlnostiOko za okoTygří spáry IIIŠach matZhoubná vášeňAnděl strážnýÚnik 2Dračí Lady II - Anděl zběsilostiHněv a čest II: Nepřátelské převzetíNeporazitelná KristyNezdolná sílaČest a slávaDračí ladyHněv a čestMartial Law 2Trojitý křížTygří spáryMise spravedlnostiÚnikNo WitnessesPrinc slunceChina O'Brien 2FízlovéLady ReporterBa wang huaChina O'BrienRapid FireKarate tiger 2: Zuřící bleskOči draka


Aktualizace osobnostního profilu Cynthia Rothrock: 10.11. 2023 03:38