Loren Avedon 61 let


Loren Avedon patří k nejznámějším a nejvyhledávanějším hvězdám akčních videofilmů. Před televizní kamerou se poprvé objevil v pěti letech, když účinkoval v jedné televizní reklamě na mléko. Jeho matka je režisérkou televizních reklam. Loren Avedon původně po herecké kariéře nikdy netoužil, ale postupem času změnil názor. V roce 1987 pořádal filmový producent Roy Horan konkurz na hlavní roli v pokračování slavného akčního snímku KARATE TIGER.

Z filmů, které natočil v devadesátých letech, stojí za zmínku OPERACE ZLATÝ FÉNIX, TICHÁ SÍLA, MANHATTAN nebo TYGŘÍ SPÁRY 3, kde si překvapivě zahrál zápornou postavu. Zatím svůj poslední film natočil v roce 2001. Film se jmenuje ARÉNA SMRTI a v hlavních rolích excelují francouzský mistr světa v karate Olivier Gruner a věčný záporák Billy Drago.

To ovšem neznamená, že Loren Avedon zahálí. Právě naopak. Od roku 2001 se podílel jako producent na vzniku nových čtyř filmů. Ke dvěma z nich dokonce napsal sám scénář. V roce 2002 se navíc vrátil ke své sportovní kariéře. Mimochodem, Loren Avedon je držitelem pátého danu v Tael Hapkido. Hostoval v seriálech POBŘEŽNÍ HLÍDKA a BLESK V RÁJI.


30.7.1962
Los Angeles, California, USA
Loren Avedon csfd

Risk FactorCircuit 3: The Street MonkInto the HeatAréna smrtiTichá sílaManhattanTygří spáry 4Deadly RansomBezpečnostní zónaCarjackVražedný bojOperace Zlatý FénixKrál kickboxerů 2Karate tiger 3: Pokrevní bratřiKarate tiger 4: Král kickboxerůKarate tiger 2: Zuřící bleskBojovníci z L.A.SurvivalFuriousChuck24 hodinSběratelé kostíAliasShe SpiesMartial Law - Stav ohroženíBlesk v rájiPobřežní hlídkaIn Living ColorHvězdy bojových uměníThe Art of Action


Aktualizace osobnostního profilu Loren Avedon: 19.11. 2023 18:28