Lion Wasczyk 29 let


Lion Wasczyk je německý herec. Už ve 13 letech chodil do dramatického kroužku, díky němuž také dostal svou první roli ve výukovém filmu Dick & Dünner. Posléze se začal objevovat v dalších podobných produkcích jako např. Der Zauberlehrling nebo Hast Du noch was vor? - Abenteuer Quaks a kromě toho se také objevil v epizodě seriálu Deník doktorky.

Lion Wasczyk umí skvěle anglicky a kromě toho také ovládá základy italštiny a francouzštiny. K jeho zálibám patří sport a umí hrát na akustickou a elektrickou kytaru. Bydlí v Berlíně. Vystudoval na Abitur Berlin a posléze na vysoké škole v Paříži (obchodní administrativu), a přestože žádná z nich není filmová, rozhodl se herectví plně věnovat.


6.7.1994
Berlín, Berlin, Německo
Lion Wasczyk csfd

MisfitVerrückt nach FixiZelená jako smaragdModrá jako safírZwei mitten im LebenLéto v PortugalskuDvě tváře důvěryMein Prinz. Mein König.Die Zeit der KranicheHast Du noch was vor? - Abenteuer QuaksDick & DünnerDoktor BallouzIn aller Freundschaft - Die jungen ÄrzteEven Closer: HautnahZvláštní jednotka, LipskoPolicie HamburkSUNNY - Wer bist Du wirklich?Kobra 11Weingut WaderZaprodaní banceDer LehrerDům plný zvířátekDoc Meets Dorf


Aktualizace osobnostního profilu Lion Wasczyk: 11.11. 2023 09:29