Cameron Bright 31 let


Celým jménem Cameron Douglas Bright se narodil ve Victorii, Britská Kolumbie, Canada (prostřední jméno má po svém dědovi). Bright má jizvu na obočí, ke které přišel, když se honil s bratrem v růžích. Od roku 1998 žije v Nanaimo, Britská Kolumbie s matkou Annou, starším bratrem Brycem (komerční herec), svými dvěma psy a kočkou. Jeho rodiče jsou rozvedení od roku 1995. Nemá žádnou oblíbenou skupinu, ale posluchá hlavně klasiku, jazz, oldies a rock. Jeho nejoblíbenějším filmem je Zachraňte vojína Ryana.

Poté si zahrál ve filmu Osudový dotek. Brightova první významější role však přišla až s hororem Godsend, kde si zahrál po boku Roberta De Nira. Jeho další film byl Zrození, kde hraje desetiletého chlapce, který tvrdí, že je znovuzrozením zesnulého manžela jedné ženy (Nicole Kidman). Kvůli dvěma scénám se na Brighta zaměřilo hodně médií. V jedné se s Nicole Kidman líbá a v druhé se spolu koupou. V roce 2006 se také ukázal v jedné v epizod Stargate SG-1 s názvem The Fourth Horseman, kde hrál Orlina. V této epizodě si zahrál romantickou scénu s Amandou Tappingovou.

Bright byl druhá volba pro roli Klause ve filmu Řada nešťastných příhod. Místo toho si v roce 2006 zahrál v několika Hollywoodských filmech, jako například Děkujeme, že kouříte; Ultraviolet; akční triller Zběsilý útěk a X-Men: Poslední vzdor, kde si zahrál mutanta, který má v sobě látky, které z mutanta vysajou všechny zvláštní schopnosti.


26.1.1993
British Columbia, Kanada
Cameron Bright csfd

Pretty OutrageousFinal GirlCesta za spravedlností: V dobrém či zlémTwilight sága: Rozbřesk - 2. část11:11Poslední minuty na ZemiČas dospětTwilight sága: ZatměníTwilight sága: Nový měsícZazděnáAmerická aféraJunoMilionové VánoceNormalUltravioletX-Men: Poslední vzdorZběsilý útěkDěkujeme, že kouříteGodsendOsudový dotekZrozeníHranice odvahyMladší bráškaShadow RealmLet sobaMotiv4400Hvězdná bránaNoční přízrakyČerný andělCesta vzhůruMuse - Neutron Star Collision (Love Is Forever)The TalismanThe 28th Annual Young Artist Awards


Aktualizace osobnostního profilu Cameron Bright: 30.10. 2023 12:46