Robert Jašków 54 let


Robert Jašków (správná výslovnost je prý "Jaškův") se narodil 4.12. 1969 v Trutnově. Dětství strávil v Peci pod Sněžkou a dodnes rád lyžuje. V žilách mu koluje polská krev po otci a maďarská po matce. Ve škole nesnášel chemii a tak raději recitoval a hrál ochotnické divadlo. Nakonec se rozhodl jít na DAMU, kde studoval pod vedením Petra Čepka a Věry Galatíkové. Nyní žije v Praze s herečkou Pertou Bartošovou, s níž má 2 syny Jana a Jakuba.

Stále častěji se setkáváme s tímto bezvlasým hercem také na stříbrném plátně. Ztvárnil několik seriálových postav, za všechny připomeňme například lehce arogantního doktora Novosada v legendárním seriálu NEMOCNICE NA KRAJI MĚSTA PO DVACETI LETECH. Milovníci seriálů ho budou znát také jako ukrajinského bosse Vasila z ULICE. V zatím jeho posledním seriálu EXPOZITURA hraje hlavní roli policisty a jeho natáčení předcházel tvrdý policejní výcvik. Z filmových rolí stojí za zmínku především role učitele Daňka ve filmu SMRT PEDOFILA, za kterou získal v roce 2004 cenu Telemanie.


4.12.1969
Trutnov, Československo
Robert Jašków csfd

Tvář pomstyRuce v záruceDeníček moderního fotraUbal a zmizNebezpečná kořistŽenská pomstaMiladaMasarykCelebrity s.r.o.Dítě číslo 44Dědictví aneb KurvaseneříkáIntimityStín smrtihlavaVrásky z láskyZáblesky chladné neděleSantiniho jazykDešťová vílaMalé lžiSmrť ministraSmyčkaBobuleV hlavní roliOperace Silver APoslední vlakZastřený hlasKousek nebeRána z milostiMěsto bez dechuSmrt pedofilaUniformaVzkříšeníDřevěná MarikaVlci ve městěEne beneSilák a strašidlaHappy EndHvězda životaČerte, tady straší!Jak vyženit z pekla štěstíDiamantové mečeIl giovane MussoliniKrčínOktopusOrdinace v růžové zahraděPálavaŠpunti na cestě


Aktualizace osobnostního profilu Robert Jašków: 30.10. 2023 22:42