Shane McMahon 54 let


Shane McMahon je americký podnikatel a příležitostný wrestler, nejlépe známý pro svou práci ve společnosti WWE. Je čtvrtou generací podnikatelů, kteří se pohybují v profesionálním wrestlingu.

V roce 2009 se rozhodl ze společnosti odejít a začít podnikat samostatně. V roce 2010 se stal výkonným ředitelem a chairmanem společnosti YOU On Demand. V roce 2013, ale odstoupil z funkce výkonného ředitele.

V roce 2016 se vrátil do společnosti, pouze jako talent, na televizní obrazovky, kde konfrontoval svého otce a chtěl se stát generální manažerem show RAW. To vedlo k jeho zápasu s The Undertakerem na Wrestlemanii 32, kde zápas prohrál. Téhož roku začal pravidelně vystupovat jako komisař v show SmackDown Live.

Je ženatý a má tři syny. Jeho otec je hlavním majitelem společnosti WWE, matka se také pohybovala ve společnosti, a také se stala Správkyní správy malých podniků ve Spojených Státech Amerických a jeho sestra pracuje ve společnosti WWE jako Chief brand officer.


15.1.1970
Gaithersburg, Maryland, USA
Shane McMahon csfd

Biography: WWE LegendsWrestleMania 37WrestleMania 36WWE Elimination ChamberWWE Extreme RulesWWE FastlaneWWE Hall of Fame 2019WWE Money in the BankWWE Royal RumbleWWE Stomping GroundsWWE SummerSlamWWE Super Show-DownWrestleMania 35WWE Crown JewelWWE FastlaneWWE Greatest Royal RumbleWWE Hall of Fame 2018WWE Royal RumbleWWE Survivor SeriesWrestleMania 34WWE BacklashWWE Bring It To The TableWWE Clash of ChampionsWWE Hall of Fame 2017WWE Hell in a CellWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Survivor SeriesWrestleMania 33WWE BacklashWWE BattlegroundWWE No MercyWWE PaybackWWE SummerSlamWWE Survivor SeriesWWE Talking SmackWrestleMania 32Stone Cold PodcastThe History of WWE: 50 Years of Sports EntertainmentThe 25th Anniversary of WrestleManiaWWE BacklashWWE Hall of Fame 2009WWE No Way OutWWE SuperstarsWWE No Way OutWWE BacklashWWE Hall of Fame 2007WWE Judgment DayWWE Survivor SeriesWrestleMania 23WWE BacklashWWE Hall of Fame 2006WWE Judgment DayWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE UnforgivenWrestleMania 22WWE ArmageddonWWE Hall of Fame 2005WWE Vengeance


Aktualizace osobnostního profilu Shane McMahon: 11.11. 2023 14:21