Juan Pablo Raba 47 let


Juan Pablo nikdy nepřemýšlel o tom, že by se stal hercem, dříve vedl spíše kočovný život a procestoval spoustu zemí, mezi které patří i Argentina a Španělsko. Ještě na škole si přivydělával jako barman a později vedl si svojí vlastní restauraci, zkusil se věnovat reklamě, modelinku a po konkurzu na místo moderátora na Caracol, který dopadl velmi špatně mu doporučili herectví. Když nacvičil dialog, který si poslechl profesor Edgardo Román bylo rozhodnuto, zapsal se do kurzu herectví, kde mohl uplatnit svůj herecký talent.

Ve Venezuele mu přišla další nabídka na telenovelu AŤ ŽIJE PEPA, na castingu ho hned vybrali do hlavní role váženého policisty Angela Perdoma, který byl ve své profesi nedostižný, ambiciozní, nedůvěřivý a vášnivý, ale když se objevila žena která se mu líbila, tak byl velmi nervozní a Juana Pabla tato role moc bavila.

Juanovi Pablovi smlouva s RCTV přinesla další velké úspěchy, po seriálu DÍVKA MÝCH OČÍ (2001) kde měl roli Alejandra, přišla role hodného a láskyplného mladíka Oresta v seriálu MÁ TLUSTÁ VALENTÝNA (2002), který byl obletovaný krásnými ženami, pracoval v rodinné reklamní agentuře, ale osud tomu chtěl a zamiloval se do svojí nevlastní sestřenice Valentýny, jeho matka Olympia Marcury však byla proti tomuto vztahu a snažila se všemi svými silami a podlými intrikami tento vztah překazit.

Po dokončení seriálu dostal další nabídku ve venezuelské telenovele BLÁZNIVÁ ANASTASIA (2004), poté přišly ještě další nabídky a Rabovi se zatím v kariéře velmi daří.


14.1.1977
Santafe de Bogotá, Kolumbie
Juan Pablo Raba csfd

FreelancePoslední výstřelVandalImprisonedPeppermint: Anděl pomstyTrestanecSiete años33 životůCielo en tu Mirada, ElLa LectoraSecreto de ConfesiónPráskačiDía naranjaPuras joyitasEcho 3Noticia de un SecuestroCoyoteVnitřní bojSeal Team 6NarcosAgenti S.H.I.E.L.D.Los Secretos de LucíaEl ClonLa Reina del SurNěkdo to rád hloupéKartelSin retornoY los declaro marido y mujerMilovat GloriiBláznivá AnastasieMá tlustá ValentýnaNiña de mis ojos, La


Aktualizace osobnostního profilu Juan Pablo Raba: 12.11. 2023 02:43