Daniel Roebuck 61 let


Daniel James Roebuck je americký televizní a filmový herec, scénárista a producent, zejména rodinných seriálů. Roebuck se narodil v Bethlehemu v Pensylvánii a absolvoval katolickou střední školu v Bethlehemu.

Jednou z nezapomenutelných rolí Dana Roebucka bylo ztvárnění Jaye Lena v TV filmu THE LATE SHIFT /1996/. Samotný Leno reagoval na tento film pozitivně a jako hosta si jej přivedl do své show. V roce 2003 se zúčastnil natáčení filmu RED RIDING HOOD. Ve filmu THE FUGITIVE /1993/ s Harrisonem Fordem a T.L.Jonesem ztárnil roli Biggse a s T.L.Jonesem si opět zahrál ve volném pokračování tohoto snímku U.S.MARSHALS /1998/, kde hrál stejnou roli zástupce šerifa Bobbyho Biggse.

V letech 2005-2010 měl pravidelnou roli Dr.Arzta v devíti epizodách mystery seriálu LOST /2004-2010/. Hrál Morrise Greena ve filmu zpěváka skupiny White Zombie Roba Zombieho THE DEVIL'S REJECT /2005/. Produkoval a scénáristicky se podílel na seriálu MONSTERAMA a v několika dílech i hrál. Roebuck často hraje ve filmech pro dětské publikum, pro společnost Disney Channel Original Movie hrál ve filmu QUINTS /2000/ a sitcomu WIZARDS OF WAVERLY PLACE /2007-2012/ a pro TV kanál Nickelodeon účinkoval ve filmu SHREDDERMAN RULES /2007/. V TV sitcomu pro děti SONNY WITH A CHANCE /2009-2011/ hrál postavu pana Condora.

V animovaném filmu Roba Zombieho THE HAUNTED WORLD OF EL SUPERBEASTO /2009/, namluvil hlas Morrise Greena. V hudebním seriálu GLEE /2009-současnost 2013/ hrál postavu otce Davea Karofskeho.


4.3.1963
Bethlehem, Pennsylvania, USA
Daniel Roebuck csfd

Psycho a Go-GoAngel BabyBumbling BallerinaColonialsHunting for the HagI CanLas Vegas FrankensteinStreamSuffrageGive Till It HurtsMiracle at ManchesterTake OutThe MunstersThe Righteous TwelveDisruptedMy Brothers' CrossingPenance LaneWild Boar3 from HellPalau the MovieSecond ThoughtsDead NightGetting GraceLet There Be LightPokušení Joyce Mitchellové31A Timeless LoveDead Man RisingPhantasm V: RavagerA Place for HeroesAt the Devil's DoorGrumpy Cat's Worst Christmas EverAfter LifeCompound FractureLionheadChanging Hands FeatureJohn na konci zemřeThe Lords of SalemInSightNight ClubThat's What I AmŽivot za životA Fork in the RoadDozersJack a stonek fazoleVigilante, TheDark and Stormy NightHalloween IILost Skeleton Returns Again, TheThe Haunted World of El SuperbeastoBoj o patentBryan Loves YouHledá se AmandaRexA Family LostA zase jsou tu VánoceHalloweenRed Riding HoodShredderman vítězíTrail of the Screaming Forehead


Aktualizace osobnostního profilu Daniel Roebuck: 21.3. 2024 00:04