Ben Shenkman 55 let


Benjamin Shenkman je americký filmový, televizní a divadelní herec narozený 26. září 1968 v New York City, USA. V čem vyrůstal, popisuje jako světskou východoevropskou židovskou tradici. Oba rodiče působili na vysokých společenských postech (matka Katherine-společnice v advokátní kanceláři, otec-víceprezident úřadu zabývajícím se lidskými zdroji). Studoval na Brown Univerzity, odkud má bakalářský titul (1990) a v roce 1993 získal magisterský titul v oboru herectví na New York University.

Zdá se, že Benovi svědčí nejlépe hraní „naživo“, když hrál většinou v oceňovaných projektech a za ztvárnění postavy Hala v další z úspěšných her PROOF (2000) Davida Auburna získal nominaci na Broadway Tony Award 2001. Od roku 2005 je ženatý s ředitelkou sociálně vzdělávacích programů pro mládež Lauren Greilsheimer. Byli oddáni podle židovských tradic v zahradách Wave Hillu v Bronxu. Ochrannou známkou 1.91 m vysokého herce jsou postavy těžce pracujících lékařů a právníků, např. Dr. Bill Kendal v seriálu DROP DEAD DIVA, kde vstoupil v roce 2011.


26.9.1968
New York City, New York, USA
Ben Shenkman csfd

Forty WinksChicagský tribunálNadechni seOtřes mozkuKlíčová osobaBlue Valentine: Milostný příběhLove ShackBody PoliticNěco na těch mužích jeKonečně spoluSnídaně se ScotemAmerican-KneesAmericaneseA co když je to pravda?Láska na inzerátLidi, co známRoger DodgerStella Shorts 1998-2002Životní rychlostOtevřené očiRequiem za senStůl číslo jednaTajemství30 DaysJesus' SonPíStav obleženíŠpinavý kšeftyCamp StoriesLikvidátorOtázky a odpovědiMiliardyDobrý bojF.B.I.The CallingThe BiteLarry, kroť se


Aktualizace osobnostního profilu Ben Shenkman: 4.11. 2023 23:03