Gregory Smith 40 let


Gregory Edward Smith sa narodil v Toronte v kanadskom Ontariu a má ešte troch ďalších súrodencov, dvoch mladších bratov: Douglasa (ktorý hraje tiež), Andrewa a sestru Samanthu. Má dvojité občianstvo: kanadské a americké. Jeho, rodičia Maurice a Terea, sa rozviedli keď mal dvanásť rokov. Jeho otec je filmový producent, scénárista a režisér.

Teraz má na svojom konte okolo dvadsaťpäť rolí. V roku 1997 si na berlínskom filmovom festivale prevzal ocenenie od UNICEF ako mladý, nádejný herec za svoju rolu vo filme MY TEACHER ATE MY HOMEWORK (1997), kde hrál s Shelley Duvallovou. Okrem toho si zahrál aj po boku Mela Gibsona rolu Thomase Martina vo filme PATRIOT (2000). V súčasnosti žije v Utahu, kde sa dotáčali posledné diely Seriálu EVERWOOD (2002), kde hraje syna doktora Browna (Treat Williams), Ephrama. K jeho posledným rolám patria filmy DETI AMERIKY (2005) a tohtoročný CLOSING THE RING (2007).

Greg, ako mu hovoria priatelia je alergický na mačky a má rád dievčatá so zmyslom pre humor. A každému komu chce pomôcť tvrdí: "Buď svoj a buď jedinečný. Neprispôsobuj se ľudom okolo seba."


6.7.1983
Toronto, Ontario, Kanada
Gregory Smith csfd

ConceptionDům snůIn My PocketSomrák s brokárnouPadělateléWhirligigEdison & LeoGunsProbuzení tmyTajemství prstenuVýchovný táborDěti AmerikyKouzlo GraceBook of LoveÚtěk ze čtvrtého rozměruPsanci AmerikyZeptejte se mých dětíPatriotZenon: Návštěva na ZemiKrippendorfův kmenMalí válečníciThe ClimbUčitelka snědla můj domácí úkolSpellbreaker: Secret of the LeprechaunsVelký tyranŠpionka HarrietKapitán ZoomLeapin' LeprechaunsOther Mother: A Moment of Truth Movie, TheAndreArrowPrezident v pořadíRookie BlueWorking the EngelsFranklin a BashBlue Belle


Aktualizace osobnostního profilu Gregory Smith: 31.10. 2023 04:06