Sophia Bush 41 let


Sophia Bush se narodila 8. července 1982 v Pasadaně, Kalifornie jako jediné dítě Charlese William Bushe, fotografa celebrit a Maureen Bushové, majitelky fotografického studia.

V roce 2002 se poprvé objevila na filmovém plátně a to v roli Sally ve filmu VAN WILDER (SEXY PÁRTY). Studium na univerzitě přerušila, kvůli nedostatku času natáčením seriálu ONE TREE HILL, kde hraje jednu z hlavních postav, ztřeštěnou studentku a roztleskávačku Brooke Davisovou. Během natáčení se seznámila s Chad Michael Murrayem, za kterého se 16. dubna 2005 provdala. Jejich manželství však netrvalo šťastně dlouho. Už po 5 měsících oznámili novomanželé svůj rozchod, který skončil o více než rok později (29. prosince 2006) oficiálním rozvodem.

Sophia si také mezitím stihla zahrát několik zajímavých rolí ve filmech: SUPERCROSS (2005), STAY ALIVE (2006), JOHN TUCKER MUSÍ ZEMŘÍT (2006) a v neposlední řadě také jako terorizovaná oběť Seann Beanna v remaku klasického hororu STOPAŘ (2007).

Mezi koníčky této 169cm vysoké brunety patří jízda na koni, boxování a fotografování. Ve svém volném čase se věnuje práci pro Annenberg TV News, na pozici redaktorky, která zadává náměty pro zprávy zpravodajům.


8.7.1982
Pasadena, California, USA
Sophia Bush csfd

JunctionDeborahLucy má děťátkoHard Luck Love SongPravidla pomstyÚžasňákovi 2MarshallHatfields & McCoysHolka s prknemTable for ThreeNarrowsStopařJohn Tucker musí zemřítStay AliveSupercrossFlannerys, TheLearning CurvesOhnisko požáruSexy pártyGood SamJá, VictorTohle jsme myEasyAlex, Inc.Chicago FireChicago JusticeNemocnice Chicago MedPolicie ChicagoZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti


Aktualizace osobnostního profilu Sophia Bush: 5.3. 2024 08:42