Rose McIver 35 let


Tato mladá nadějná herečka se narodila 20. října 1988 na Novém Zélandu. Její otec Mac pracuje jako fotograf a matka Annie je umělkyně. Rose má ještě staršího bratra Paula, který se věnuje hudbě a také herectví. Ve větší míře se věnovala tanci (balet a jazz), absolvovala Avondale College a nyní druhým rokem studuje psychologii a lingvistiku na University of Auckland.

V poslední době jsme mohli slyšet o Rose McIver v souvislosti s THE LOVELY BONES (2009), kde jsme ji mohli vidět v roli Lindsey Salmon, mladší sestry zavražděné Susie. Dostala tak šanci zahrát si vedle Rachel Weisz, Susan Sarandon nebo další vycházející mladé hvězdy Saoirse Ronan, to vše pod taktovkou Petera Jacksona. V polovině roku 2010 by se měla znovu objevit na plátnech kin v PREDICAMENT.


20.10.1988
Auckland, Nový Zéland
Rose McIver csfd

Next ExitVánoce s princem: Královský potomekPrincezna z cukrárny: Zase vyměněnáNarcisyVánoční princ: Královské dítěBrampton's OwnVánoční princ: Královská svatbaVánoční princLístky ve větruBlinderBrightest StarTangiwaiPredicamentPevné poutoJohnny Kapahala: Zpátky na prkněOzzieÚnos Sluneční pannyRecept za milion dolarůToy LoveVražda v GreenwichObnažené ženy mluví o svém životěHercules a AmazonkyHercules v podsvětíHerkules a Minotaurovo bludištěPianoGhostsWokeI'm SorryiZombieBylo, nebylo


Aktualizace osobnostního profilu Rose McIver: 30.10. 2023 17:19