Gena Lee Nolin 52 let


Gena Lee Nolin se narodila v městě Duluth ve státě Minessota. Během svého dětství žila na farmě a milovala rybaření, mužský basketbal, volejbal a softbal. Později se přestěhovala do Las Vegas, kde pracovala jako servírka. Po výhře v soutěži krásy a zisku titulu Miss Las Vegas upoutala pozornost několika modelingových agentur. Získala také titul Miss Barbizon USA a zvítězila v soutěži „Look of the Year“. Poté se přestěhovala do Los Angeles, aby se věnovala herectví a studovala bytový design. V roce 1993 si nechala udělat plastiku prsou.

Její osobní život připomíná trochu horskou dráhu - jednou dole a jednou nahoře. Její první manželství z roku 1991 s Davidem Alanem Feilerem trvalo přesně měsíc a jeden den. V roce 1993 pak potkala Grega Fahlmana a v listopadu téhož roku se vzali. V roce 1997 se jim narodil syn Spencer. V roce 2004 se Gena s Gregem rozvedli a Gena se začala scházet s hokejistou Calgary Flames Calem Hulsem. V září téhož roku se za něj Gena provdala a je za něj provdána dodnes. S Calem mají dvě děti: syna Hudsona Lee, který se narodil v dubnu 2006 a dceru Stellu Monroe, která se narodila v prosinci 2008. Ve volném čase se Gena věnuje zahradničení a svým dvěma zvířecím miláčkům – kočce a kokršpanělovi.


29.11.1971
Duluth, Minnesota, USA
Gena Lee Nolin csfd

Killing HasselhoffŽraločí tornádo 4Beyond Legend Johnny KakotaPobřežní hlídka: Havajská nocThe FlunkyMuži bez zábranBaywatch: White Thunder at Glacier BayRockeřiGreat American Celebrity Spelling Bee, TheSheenaPobřežní hlídkaThat's Incredible!Dark Side of the '90sG-PhoriaPet StarPlayboy: The Ultimate Pamela AndersonPrice Is Right: The E! True Hollywood StoryComedy Central Roast of David HasselhoffStrašidelné příběhy celebritMiss Universe PageantFaktor strachuGPTVThe Howard Stern Radio ShowTFI FridayHoward SternThe Suzanne Somers ShowGMTVPolitically IncorrectThe New Price Is Right


Aktualizace osobnostního profilu Gena Lee Nolin: 6.11. 2023 10:30