Sandra Nováková 42 let


Herečka Sandra Nováková se narodila 15. dubna 1982 v Praze. V dětství zpívala v Dismanově rozhlasovém souboru. Již od desíti let se pravidelně objevuje na televizních obrazovkách. Vystudovala Pražskou konzervatoř, obor hudebně-dramatický.

Co se divadla týče, tak hostovala v Divadle pod Palmovkou, v Divadle Rokoko a v A Studiu Rubín. Její pořad Barování uvádí Malostranská beseda.

Sandra sama se netají tím, že ráda provokuje muže. To je znát na střídání jejich partnerů a odhalování polonahého těla, kdy je věčně propírána v bulvárních denících. Mezi její koníčky patří také běhání, plavání, jízda na kole, mejdany, přátelé, tanec, zpěv, hraní, čtení, a cestování. Sama prohlásila: "No, když takhle uvažuju, vlastně celej můj život je pro mě koníčkem".


15.4.1982
Praha, Československo
Sandra Nováková csfd

Lítá v tomHádkoviMatkyVyšehrad: SeryjálObchodníciŠkolní výletTchyně a uzenýHasičiProtektorVeni, vidi, viciZakázaný člověkVy nám taky, šéfe!PusinkyO malíři AdamoviSůva z nudlíMiláčekDeník šílené manželkyMuž, který vycházel z hrobuKyticeČeský RobinsonEliška má ráda divočinuPoslední přesunBanániEinstein - Případy nesnesitelného géniaNa vlnách JadranuPod hladinou1. MISEZooSestřičky Modrý kódModrý kód


Aktualizace osobnostního profilu Sandra Nováková: 6.11. 2023 17:08