Nikki Reed 35 let


Celým jménem Nicole Elizabeth Reed přišla na svět 17. května 1988 na západě v Los Angeles.Už jako malá milovala pozornost ostatních a ráda se předváděla. Její otec je umělec a matka kosmetička.

Nakonec jí ze školy vyhodili a slečna Catherine Heardwick jí řekla, že by mohla být dobrou herečkou, ať o tom přemýšlí. Nikki si to kupodivu vzala k srdci a začala psát o svém životě. Catherine jí chtěla pomoct a tak podle jejího rebelského života vznikl film TŘINÁCTKA, tady si zahrála druhou hlavní roli Evie, která byla v jejím opravdovém životě pro ni vzor. S hraním ale neskončila, pokračovala v MAN OF GOD, AMERICAN GUN a LORDS OF DOGTOWN v San Diegu, kde si zahrála třeba s Emilem Hirschem, nebo i s Heathem Ledgerem. V roce 2006 vznikl film MINI'S FIRST TIME, kde si zahrála hlavní roli po boku známého herce Aleca Boldvina.

Je nejmladší celebritou, která v historii napsala scénář k filmu. Spousta teenagerek si jí oblíbila, protože dokáže správně zahrát to, co cítí ony v pubertě.


17.5.1988
West Los Angeles, California, USA
Nikki Reed csfd

Jack Goes HomeThe Sunday HorseEmailScout a její příběhBalls OutIn Your EyesMurder of a CatEmpire StateEnter the Dangerous MindPawnTwilight sága: Rozbřesk - 2. částCatch .44Twilight sága: Rozbřesk - 1. částPrivilegedTwilight sága: ZatměníŘetězová zprávaPoslední letní denTwilight sága: Nový měsícStmíváníVzdálení blízcíCherry CrushÚkladná vraždaAmerická zbraňLegendy z DogtownuMan of GodTřináctkaDollfaceOspalá díraĎáblův sluhaCollegeHumor OriginalsO.C.Spravedlnost24 Hours of Reality: The Road ForwardThe Black Eyed Peas feat. The World: #WHERESTHELOVELady Gaga - Til It Happens to YouHanson - Get the Girl BackChristina Perri: A Thousand YearsThe Kelly Clarkson Show2014 Young Hollywood AwardsTeen Choice Awards 20142012 MTV Movie AwardsThe Digital Picture2011 MTV Movie AwardsTeen Choice 2011Scream Awards 2010The Teen Choice Awards 2010Teen Choice Awards 2009, The


Aktualizace osobnostního profilu Nikki Reed: 30.10. 2023 13:41