Zanilia Zhao 36 let


Zhao Li Ying, také známá jako Zanilia Zhao, je čínská herečka. Vystudovala střední školu odborného výcviku na Langfang School v oboru Electronické Informační tecnologie.

V roce 2013 dosáhla Zhao svého průlomu v seriálu Legend of Lu Zhen. Drama bylo domácím hitem a také v Jižní Koreji a Japonsku, což vedlo k většímu uznání Zhao v regionu. Získala cenu Favorite Newcomer na 4. China TV Drama Awards, cenu Nejporulárnější TV herečka na 4. LeTV Awards a Favorite New Actress award for the mainland region at the Tudou Young Choice Awards. Její popularita roste díky hitovým dramatům jako Boss & Me a Journey of Flower. V roce 2017 měla nezapomenutelnou filmovou roli ve filmech Duckweed a drama Princess Agents. V roce 2017 se umístila na 4. místě v seznamu Forbes China Celebrity 100.

Zhao Liying oznámila, že se provdala za herce Williama Fenga v říjnu 2018. 8. března 2019 Zhao Liying porodila chlapečka.


16.10.1987
Langfang, Hebei, Čína
Zanilia Zhao csfd

Si jou ťi nu er kuoCheng feng po langEternal WaveThe Rise of a TomboyCrazy New Year's EveGong suo chen xiangFeng chui ban xiaThe Story of Xing FuFaith Makes GreatWho Is the MurdererLegend of FeiThe Story of Ming LanOur Glamours TimePrincess AgentsQing yun zhiHappy MitanThe Legend of ZuThe Mystic NineYan zhiBest Get Going


Aktualizace osobnostního profilu Zanilia Zhao: 14.11. 2023 05:42