Brigitte Nielsen 60 let


Bývalá manželka Sylvestera Stallonea se narodila 15. července 1963 v dánském městě Rodovre. Její pravé jméno zní Gitte Nielsen. Její matka byla knihovnice a otec inženýr. Již od dětství toužila po umělecké kariéře. V roce 1979 se přestěhovala do Francie a po nějaké době také do Itálie, kde zahájila svojí úspěšnou kariéru modelky. Předváděla pro takové lidi, jako jsou Giorgio Armani nebo Gianni Versace.

V roce 1985 se seznámila s hercem Sylvesterem Stalloneem, se kterým si zahrála ve filmech ROCKY 4. a COBRA. V prosinci 1985 měli svatbu v Malibu. Rozvedli se o dva roky později, konkrétně v červenci 1987. V této době se také pokouší o kariéru zpěvačky. Nahrává taneční album nazvané Everybody tells a story. Ve stejné době nazpívala duet s rakouským zpěvákem Falcem, který se jmenuje Body next to body.

V roce 1988 se seznámila s americkým fotbalistou Markem Gastineauem, za kterého se později provdala. Porodila mu svého druhého syna Kiliana, který se narodil v prosinci 1989. Tím ovšem její manželství s Markem skončilo. Seznamuje se s fotografem Sebastianem Copelandem, za kterého se rovněž provdává. V této době nahrává i své další album nazvané I´m the one…nobody else. Také se na nějakou dobu vrací k modelingu. Jako herečka se objevuje ve velké spoustě evropských filmů, především italské a německé provenience ( např. italsko - německá fantasy série PRINCEZNA FANTAGHIRO ).

Čím dál častěji se začíná objevovat v béčkových snímcích jako MARTIAL LAW 3. nebo PEKLO V ŘETĚZECH 2. V těchto filmech hraje především záporné postavy. Hostovala v jedné epizodě akčního seriálu PROTIÚDER/ODVETNÝ TÝM. V roce 1993 má další svatbu. Tentokrát je jejím vyvoleným Raoul Meyer. V tomto roce přichází na svět její třetí syn Douglas Aaron. A v roce 1995 její poslední syn Raoul junior. Ale ani toto manželství jí však nevydrželo. Od roku 2006 je jejím manželem italský barman, který se věnuje také modelingu, Matia Dessi. K svatbě došlo v Dominikánské republice.


15.7.1963
Rödovre, Dánsko
Brigitte Nielsen csfd

The ExperienceCreed IIGrindhouse NightmaresMercenaries: Speciální komandoEldoradoGrindHouse 2woBarbar RonalBig Money RustlasŠvindl na druhouMuž pro zvláštní případyHostile EnvironmentPaparazziShe's Too TallPrincezna Fantaghiró 5Snowboardová akademieSvědectvíLikvidátorSmrtící misePrincezna Fantaghiró 4Peklo v řetězech IIPrincezna Fantaghiró 3Astrální faktor - Znovu předvolba 976Martial Law 3Princezna Fantaghiró 2The Double 0 KidVražda na MěsíciBye Bye BabyDominoPolicajt v Beverly Hills IIKobraRocky IVRudá SonjaPortlandiaVychovávat HopeKriminálka StuttgartGriffinoviNite Tales: The SeriesBrigitte & FriendsRubyUn posto al soleProtiúderFerroFalco - Die ultimative DokuModern Fable, ABrigitte Nielsen: The E! True Hollywood StoryFalco - Hoch wie nieHarvey Shine PresentsKorn: Make Me BadMichael Jackson: Liberian GirlVain: Who's Watching YouBob Seger - ShakedownFalco & Brigitte Nielsen: Body Next to BodyKorn: DeuceMichael Jackson: HIStory on Film - Volume IIWirt sucht LiebeAbenteuer Grillen


Aktualizace osobnostního profilu Brigitte Nielsen: 19.3. 2024 20:35