Luke Perry (1966 - 2019)


Luke Perry, narozen jako Coy Luther Perry III. Je rozvedený, se svou bývalou manželkou Rachel Sharp má 2 děti - syna a dceru. Luke je milovníkem zvířat - má 2 psy a prase. Než se uchytil u filmu, vystřídal mnoho zaměstnání.

Hlavní roli si vyzkoušel ve filmu 8 SEKUND, kde hrál jezdce rodea, na kterou trénoval 18 měsíců a dokonce ho i spoluprodukoval. V poslední době účinkuje spíše v tv seriálech, např. JEREMIAH nebo WINDFALL.


11.10.1966
Mansfield, Ohio, USA
4.3.2019
Burbank, California, USA
Luke Perry csfd

Tenkrát v HollywooduThe Griddle HouseIt's Gawd!Láska s kovbojemŽivotní závodDudes & DragonsJesse Stone: Ztracen v ParadiseLéto s BeautymVítejte domaFandangoK-9 Adventures: Legend of the Lost GoldMůj soused rockerCesta za spravedlností: Srdcová královnaFlat ChestedK-9 Adventures: A Christmas TaleRed WingCesta za spravedlností: V dobrém či zlémPomsta a spravedlnostFinal StormGood IntentionsHanna's GoldČernobílé bluesA Swedish Midsummer Sex ComedyAngel and the Bad ManNičivá bouřeSam Steele and the Junior Detective AgencyTeror na paluběUpstairsDcera nevěstySlovo mužeAlice Upside DownPlácek 3SupernovaVrať se ke dřezu!Země v ohroženíDown the BarrelV zajetí mlhyVálka dobytkářůBermudský trojúhelníkNepřítelŠpínaAttention ShoppersLast Buckaroo, TheBar FlorentineBouřkaNight of the Headless Horseman, TheThe HeistNebezpečné podezřeníDo posledního dechuPátý elementRiotSmrtící invazeAmerican StraysPropastVacanze di Natale 958 sekundAt Home with the WebbersFor Our ChildrenBuffy, zabíječka upírůVěčná blaženost


Aktualizace osobnostního profilu Luke Perry: 15.12. 2023 21:03