Lukáš Bech 51 let


Lukáš Bech se narodil 27. listopadu 1972 v Praze. Už v pouhých pěti letech si jeho talentu všimla Věra Chytilová. Ihned ho obsadila do filmu PANELSTORY ANEB JAK SE RODÍ SÍDLIŠTĚ (1979). Role mu velice sedla a bylo jasné že nebude jeho jediná.

Za jeho největší herecký úspěch je považována role Čestmíra v seriálu LÉTAJÍCÍ ČESTMÍR. On sám prohlásil, že je rád že Čestmíra hrál právě on. Kvůli častým problémům s hlasivkami musel však s herectvím přestat. Nedokončil ani studia na pražské pedagogické a právnické fakultě.

Jeho cesty směřovaly do Holandska, kde byl obchodním ředitelem firmy na distribuci filmů. Poté už jen sehrál menší role v divadle a ve filmu ŠEPTEJ (1996). Jeho poslední filmová role byla v roce 2005 ve filmu KLETBA BRATŘÍ GRIMMŮ.


27.11.1972
Praha, Československo
Lukáš Bech csfd

Narcis a GoldmundVeteránOttilie von Faber-Castell – Eine mutige FrauSněhurka a kouzelní trpaslíciSpider-Man: Daleko od domovaMetanolKrakonošův pokladZahradnictví: NápadníkJá, Olga HepnarováNávštěvníci 3: RevoluceKletba bratří GrimmůŠeptejMalý vodní hadMít někoho do deštěBezva tátaRumburak...a zase ta Lucie!Lucie, postrach ulicePutování Jana AmosePotrhlá AndulaZahrada dětíZe staré drogerieZelená vlnaHodina životaKaňka do pohádkyPovídka malostranskáPočítání ovečekZločin na poštěBrontosaurusPanelstory aneb Jak se rodí sídlištěOktopusNárodní házenáOdznak VysočinaBoží mlýnyHannaSpy CityWhiskey Cavalier12 opicDáma a KrálKrmelec U MuflonaRédlCharitéTrapný padesátkyTrpaslík


Aktualizace osobnostního profilu Lukáš Bech: 31.10. 2023 02:19