Clovis Cornillac 56 let


Clovis Cornillac, syn Mirian Boyerové a Rogera Cornillaca, se narodil 16. 8. 1967 v Lyonu ve Francii, ve znamení Lva. Jako malý kluk se chtěl stát boxerem. S Caroline Proustovou má dvě dcery, dvojčata Alici a Lili.

V novém pokračování hrané verze příběhů o Asterixovi a Obelixovi, jménem Asterix a Olympijské hry (2008), nahradil v hlavní roli Asterixe Christiana Claviera.


16.8.1967
Lyon, Rhône, Francie
Clovis Cornillac csfd

Monsieur, le MaireAprès le silenceCouleurs de L'incendieLes Têtes givréesJe to nádhera!Kaamelott - Premier voletL’Ombre d’un mensongeSi on chantaitFantastická výměnaLes VétosLechtáníBella a Sebastián 3: Přátelé navždySaharaBrice 3Un peu, beaucoup, aveuglémentVelký závodMes HérosRadiostarsDans la tourmenteFotr na inzerátMister BOBUne folle envieZabijácké rekviem600 kilo zlataDva pitomci z PařížeL'Amour c'est mieux à deuxBellamyLa Sainte VictoireAsterix a Olympijské hryCashNový protokolPaříž 36Jeskyně smrtiLucky Luke na Divokém západěScorpionPoltergayTygrova brigádaZmijeBrice de NiceDalší, prosím!Gris blancKaktusSky Fighters: Akce v oblacíchDoo WopGillesova ženaLži a zradyPrincezna z MalabaruPříliš dlouhé zásnubyA la petite semaineAprès la pluie, le beau tempsJe t'aime, je t'adoreMariées mais pas tropOragesUne affaire qui rouleVert paradisNa krevSoukromé záležitostiZnamení ve zdiGregoir Moulin proti lidskostiL'Amour prisonnier


Aktualizace osobnostního profilu Clovis Cornillac: 7.3. 2024 02:06