Embeth Davidtz 58 let


Embeth Jean Davidtz se narodila v městečku Lafayette v ameriském státě Indiana. Vyrůstala převážně v New Jersey a v jižní Africe, kam se její rodina přestěhovala, když jí bylo 9 let. Její otec byl profesorem chemie. Embeth vystudovala drama a anglickou literaturu na britské Rhodes University. Její herecká kariréra začala v johannesburgské divadelní společnosti National Theatre Company v představení Romeo a Julie, za které sklidila od kritiků skvělé ohlasy. Po přestěhování do Los Angeles pracovala nejdřív jako číšnice v Nowhere Café a jako operátorka telemarketingu. Později začala získávat menší role ve filmech společnosti NBC.

Embeth se objevila také v jedné epizodě seriálu CHIRURGOVÉ jako Nancy, sestra doktora Dereka Shepherda, a zahrála si také v seriálu z produkce HBO V ODBORNÉ PÉČI. V roce 2009 si zahrála matku Megan Fox v komedii TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN. V roce 2002 se jeím manželem stal Jason Sloane. V témže roce se manželům narodila dcera Charlotte Emily a o tři roky později syn Asher.


11.8.1965
Lafayette, Indiana, USA
Embeth Davidtz csfd

Jízda smrtiHashtag podvodniceČasTajný život Marilyn MonroeZpráva o EuropěŠpionážAmazing Spider-ManMuži, kteří nenávidí ženyTři zahrady za domemOkřídlené bytostiOkamžik zlomuJunebugKlub vyvolenýchShackleton13 duchůDeník Bridget JonesovéDíraAndrew - člen naší rodinyMansfieldské sídloPoslední zpověďŠimon MágAnděl smrtiPerníkový dědekThe Garden of RedemptionMatildaVražda prvního stupněČervencová slavnostSchindlerův seznamArmáda temnotTill Death Us Do PartVražedné slibySladká vraždaPrivate Life, AČas dravcůTales of the Walking DeadThe Morning ShowChirurgovéRay DonovanŠílenci z ManhattanuCalifornication


Aktualizace osobnostního profilu Embeth Davidtz: 5.11. 2023 22:51