James Purefoy 59 let


James Purefoy se narodil 3. června 1964 v Tautonu, Somersetu v Anglii. Byl na internátní škole Sherborne School. Odešel již v prvním ročníku, ale později se vrátil a navštěvoval noční školu. Vystudoval britskou dramatickou školu Central School of Speech and Drama. Jeden čas se také musel živit prodejem novin kvůli jeho špatné finanční situaci. Jamesovi a herečce Holly Aird se roku 1997 narodil syn Joseph. S Holly se však v roce 2002 rozešel a údajně měl poměr s další herečkou Gwyneth Paltrow.

Mezi další jeho významnou roli určitě patří princ Edward ve filmu PŘÍBĚH RYTÍŘE, kde si zahrál po boku Heathe Ledgera. Objevil se i ve filmu MOŽNÁ MILÁČKU v roli Carla Phippse nebo Marka Antonyho v úspěšném tv seriálu ŘÍM.


3.6.1964
Taunton, Somerset, England, Velká Británie
James Purefoy csfd

Mr. Monk's Last Case: A Monk MovieThelomerisFisherman's Friends: One and AllEverything I Ever Wanted to Tell My Daughter About MenFisherman's FriendsLimboChurchillMezihra v PrazeResident Evil: Poslední kapitolaRovnostHeaven and EarthHigh RiseHybná sílaWicked BloodJohn Carter: Mezi dvěma světyResident Evil: OdvetaTemplářDiamantySolomon KaneLena: The Bride of IceObchod se smrtíFrankensteinManchildBeau Brummell – okouzlující mužGoose on the LooseČernovousV jako VendetaJarmark marnostiLegenda o Jiřím a drakoviPosedláCasterbridgeský starostaPhoto FinishResident EvilDomaniPříběh rytířeDon QuijoteMožná, miláčkuThe Wedding TackleDrsný holkyLighthouseMansfieldské sídloDruhá šance pro láskuLožnice a kuloáryBright HairJak si usteleš...Sharpův mečČervencová slavnostAngelsBye Bye BabyThe Cloning of Joanna MayMalpracticeMarie AntoinettaPennyworth


Aktualizace osobnostního profilu James Purefoy: 11.11. 2023 18:41