Noah Jupe 19 let


Noah Jupe se narodil herečce Katy Cavanagh a britskému filmaři a producentovi Chrisu Jupeovi. Má dva sourozence – Jemmu a Jacoba.

Jupe začal svou hereckou kariéru v letech 2015/2016, a to především menšími rolemi v televizních seriálech: Penny Dreadful a Panství Downton. Později v roce 2016 si zahrál významnější roli v seriálu Noční recepční spolu s Tomem Hiddlestonem. V roce 2016 také hrál v seriálu Houdini & Doyle.

V roce 2017 začal svou kariéru ve filmech. Jedna z jeho prvních filmových rolí byla ve snímku Smrtihlav (2017), dramatu z období druhé světové války, ve kterém hrál společně s Jasonem Clarkem a Rosamund Pike. Ten rok se objevil i v britském filmu The Good Night, kde měl jednu z hlavních rolí. Poté se objevil ve filmu Suburbicon, který režíroval George Clooney. Zahrál si také ve snímku (Ne)obyčejný kluk, kde ztvárnil jako Jack Will nejlepšího přítele hlavního hrdiny Augieho Pullmana.

V roce 2018 hrál se Samem Worthingtonem a Tomem Wilkinsonem ve sci-fi filmu The Titan. Také si zahrál vedle Emily Blunt a Johna Krasinski v hororovém filmu Tiché místo. Režisér Krasinski, který film natočil, obsadil Jupeho na doporučení Clooneyho.


25.2.2005
Islington, Londýn, England, Velká Británie
Noah Jupe csfd

A Quiet Place IIIKouzelníkova sloniceDreamin' WildŽádné prudké pohybyTiché místo: Část IIHoney BoyLe Mans '66Holmes a WatsonThe TitanTiché místo(Ne)obyčejný klukSmrtihlavSuburbicon: Temné předměstíThat Good NightJennifer, poslední drakobijecA Song for JennyMělas to vědětHoudini and DoyleNoční recepčníPanství DowntonPenny DreadfulFront Row FlynnHollywood InsiderThe 39th Annual Young Artist AwardsIMDb on the Scene - InterviewsThe IMDb ShowEntertainment Tonight CanadaWGN Morning News


Aktualizace osobnostního profilu Noah Jupe: 15.11. 2023 14:19