Natalie Jackson Mendoza 45 let


Natalie Jackson Mendoza poprvé spatřila světlo světa 12. srpna 1978, když se v Hong Kongu narodila australsko-španělské dvojici. Svoje dětství prožila převážně v Austrálii, ale i v jihovýchodní Asii. Vystudovala Star of the Sea College, což je katolická škola, která se nachází v Melbourne.

Přišel rok 2005 a s ním horor s názvem PÁD DO TMY o partě kamarádek, které uvízly v neznámém jeskyním systému se zabijáckými stvůrami. Také v něm Natalie ztvárnila jednu z hlavních rolí. O rok později ji můžeme vidět i v komediálním seriálu HOTEL BABYLON. Její zatím poslední rolí je v pokračování PÁD DO TMY 2, který bohužel nebyl tak úspěšný jako první díl.

V Natalie celém jméně můžete najít příjmení jak její australské matky (Jackson), tak i španělského otce (Mendoza). Její pžezdívka je “Nutty“.


12.8.1978
Hongkong
Natalie Jackson Mendoza csfd

AnnettePád do tmy 2Surviving Evil6. BatalionPád do tmyHorseplayKód 46Hard KnoxJižní PacifikMoulin RougeMuggersFearlessJack RyanMcDonaldová a DoddsBlood DriveVraždy v MidsomeruHotel BabylonFarscapePán šelemMaking of 'The Descent', TheThe Music of Andrew Lloyd WebberThe Kelly Clarkson Show


Aktualizace osobnostního profilu Natalie Jackson Mendoza: 18.3. 2024 14:36