Anastasia Lin


Prostřednictvím herectví, modelingu a aktivismu spojuje Anastasia svou osobní vášeň k lidským právům s profesionálním nadáním. Její životní poslání „stát se hlasem těch, kteří mluvit nemohou“ se odráží i v jejích studiích na Torontské univerzitě, kde si vybrala obory mezinárodních vztahů, divadla a herectví.

Anastasia podle jejích slov doufá, že ji studium i zkušenosti ve filmovém průmyslu jednoho dne přivedou na post režisérky, aby mohla v budoucnosti prosazovat lidská práva prostřednictvím filmu. Má početné zkušenosti z modelingu a módních událostech v oblasti New Yorku a Toronta. Zúčastnila se mimo jiné i New York Fashion Week show v hotelu Waldorf-Astoria. Je držitelkou titulu Miss Kanada 2015. Kanadu reprezentovala na Miss World v letech 2015 a 2016.

Angažuje se v politice a aktivně vystupuje na jednáních OSN. Kvůli jejím lidskoprávním aktivitám jí čínský režim nedovolil vstoupit na území Číny a účastnit se soutěže Miss World v letovisku Sanya roce 2015, o čemž byl nakonec natočen dokumentární snímek Anastasia Lin: The Crown. Kanada nominovala Anastasii ještě jednou, aby se mohla účastnit znovu na Miss World v roce 2016 ve Washingtonu.

V roce 2016 navštívila Prahu, kde v rámci Fóra 2000 uvedla promítání snímku The Bleeding Edge. Zde se také setkala s dalajlámou a Miss World ČR 2016 Natálií Kotkovou.

Anastasia Lin csfd

UnsilencedThe Bleeding EdgeBeyond DestinyRising SunsAnastasia Lin: The CrownIn the Name of ConfuciusRavageReunion


Aktualizace osobnostního profilu Anastasia Lin: 5.4. 2024 07:08