Evan Adams 57 let


Evan Tlesla Adams se narodil roku 1966 v kanadské provincii Britská Kolumbie. Je členem indiánského kmene pobřežních Sališů. Měří pouhých 157 cm. Tento úspěšný herec a scénárista stál poprvé před kamerou v akčním dramatu TOBY MCTEAGUE (1986). Poté následovalo několik rolí v seriálech a v roce 1990 ztvárnil roli indiánského mladíka Awasise v dobrodružném kanadském snímku LOST IN THE BARRENS. Hned nato v roce 1991 vzniklo další jeho pokračování s názvem LOST IN THE BARRENS II: THE CURSE OF THE VIKING GRAVE, ve kterém samozřejmě také nemohl chybět. Následoval film LAKOTA MOON z roku 1992. V roce 1994 se mihl v první epizodě amerického dobrodružného seriálu HAWKEYE, který běžel i u nás.

Evan Adams však není jen herec a scénárista, ale zabývá se také problematikou alkoholu, drog či pohlavních nemocí u původních obyvatel (native americans). Mimo jiné také navštěvoval univerzitu v Britské Kolumbii. V květnu 2002 přijal lékařský titul na univerzitě v Calgary.


15.11.1966
Sliammon Reserve, British Columbia, Kanada
Evan Adams csfd

Indian Road TripCesta do KlemtuSmrtící parazitWolf CanyonUnnatural & AccidentalČerné VánoceLenny, zázračný pesBusiness of Fancydancing, TheKouřové signályMěsíc LakotůKletba Vikingova hrobuZtraceni v ledové pustiněDavy Crockett: Guardian SpiritTobyReservation DogsLáska je LáskaDa Vinci's City HallThese Arms of MineSokolí okoČerný hřebecNeon RiderPříběhy z pobřeží1491: Amerika před KolumbemJust Watch Me: Trudeau and the 70's Generation


Aktualizace osobnostního profilu Evan Adams: 30.10. 2023 09:45