Lola Hrabovská 36 let


Před kamerou se objevila už jako dítě, kdy jí její tatínek pracující jako kameraman bral sebou na natáčení. Nedávno jsme Lolu mohli vidět v jedné z hlavních rolí videoklipu Davida Kollera - Recidiva, kde si po boku Václava Neužila zahrála prostitutku. Tato role způsobila nemalý rozruh a stížnosti občanů na Lolou zahrané sexuální a nahé scény.

Hlavní role si zahrála v reality show Soudkyně Barbara, kde opět ztvárnila negativní roli zlatokopky a stíhačky Denisy a naivní přítelkyni psychopata Zuzanu. V neposlední řadě byla přizvána Slovenskou televizí k podílení se na skryté kameře TV pořadu Modré z neba, kde si zahrála roli zoufalé majitelky motocyklu Dněpr K-750. Aktuálně se Lola věnuje také divadlu - po tom, co prošla divadelní průpravou ve Švandově divadle pod vedením skvělé herečky Kristýny Frejové, založila společně se svojí kamarádkou Monikou Zítkovou amatérský divadelní spolek v Berouně.


20.7.1987
Praha, Československo
Lola Hrabovská csfd

Rudý kapitánNa druhý pohledVraždy v kruhuPřípady 1. odděleníStopy životaŠkoda láskyDavid Koller - RecidivaSoudkyně BarbaraModré z neba


Aktualizace osobnostního profilu Lola Hrabovská: 25.4. 2024 09:24