Kate Siegel 41 let


Kate Gordon Siegelbaum, která používá svůj umělecký pseudonym Kate Siegel, je americká divadelní, televizní a filmová herečka a scénaristka židovského původu, která se narodila na předměstí hlavního města Spojených států amerických Washingtonu D.C., které se nazývá Silver Spring. Její otec Paul Siegelbaum pracoval jako obchodník a její matka Laura Siegelbaum pracovala jako žena v domácnosti. Nemá žádné sourozence.

Ačkoli je nejlépe známá pro svou práci v žánru hororových filmů, přijala také několik rolí v televizních kriminálních seriálech. Její první ochutnávka na televizní obrazovce přišla v roce 2009, kdy debutovala jako Cheryl v nadpřirozeném dramatickém seriálu Posel ztracených duší. V roce 2016 se Kate objevila v televizní reklamě na Stelera, lék na předpis používaný k léčbě psoriázy. Reklama obsahuje rozdělenou obrazovku Kate, která má na sobě tričko s dlouhým rukávem a nešťastný výraz na jedné straně a na druhé straně tílko a sebevědomý úsměv. Záběr má titulek: „Který jsi ty?...“ pravděpodobně k prokázání rozdílu, který mohou léky způsobit životu pacientů trpících běžnou kožní nemocí.

V roce 2016 napsala knihu s názvem „Mothers Can You Not?“, která byla inspirována jejím účtem na Instagramu s názvem „Bláznivá židovská maminka“, na kterém přijala veselé textové zprávy od své mámy ve svých 26 letech, ve věku, kdy byla ještě svobodná. Použila toto médium k vyjádření obav své maminky o tom, jak se oženit nebo jak se připravit na muže. Tento příspěvek se stal známým u více než 800 000 sledovatelů poté, co BuzzFeed blogoval o účtu. To jí motivovalo k tomu, aby úryvky z této komunikace sepsala do knihy.

Umělkyně měří 173 centimetrů a narodila se ve znamení Lva. Svého manžela režiséra a scenáristu Mikea Flanagana poprvé potkala během konkurzu na jeho film, který se bohužel neuskutečnil. V roce 2016 se za něj provdala a oba přivítali dva přírůstky do rodiny: Codyho Paula, který se narodil v roce 2016, a Theodoru Isabellu Irene, narozenou v roce 2018. Theodora byla pojmenována po její postavě z románu „Haunting of Hill House“, televizní verzi, kterou Kate natáčela (a Flanagan režíroval) v době jejího těhotenství.


9.8.1982
Silver Spring, Maryland, USA
Kate Siegel csfd

The Life of ChuckThe Wrath of BeckyHypnoticGerald's GameHushOuija: Zrození zlaDemon LegacyMan CampOculusWedding DayCesta do temnotySteamThe Curse of the Black DahliaPád domu UsherůZakletý v časePůlnoční mšeHavaj 5-0The HauntingMob CityCastle na zabitíThe UnknownVražedná číslaPosel ztracených dušíThe 101 Scariest Horror Movie Moments of All TimeDead Meat Horror Awards 2023Hollywood Insider


Aktualizace osobnostního profilu Kate Siegel: 12.11. 2023 06:39