Hye-seon Shin 34 let


Shin Hye-sun je významnou jihokorejskou herečkou, známou svými působivými výkony v televizních dramatech a filmech. V rodině je ze svých sester nejmladší. Původně chtěla být malířka, v 11 letech začala snít o herectví díky zhlédnutí hereckých výkonů herce Won Bina v dramatickém seriálu Autumn in My Heart. Její rodiče byli původně proti, aby studovala umění, ale i přesto úspěšně odmaturovala na National High School of Traditional Arts v Soulu a poté absolvovala Department of Film Art na Sejong University v Soulu, kde studovala přímo obor herectví.

V roce 2020 získala hlavní roli v právnickém filmu Nevinnost, za který byla nominována na ceny Blue Dragon. Poté získala dvojroli v hitovém dramatu Mr. Queen. V roce 2023 hrála v hlavních rolích v úspěšných drama seriálech See You in My 19th Life a Welcome to Samdal-ri.

V roce 2017 vyhrála cenu za excelentní ženský herecký výkon a nejlepší pár v seriál My Golden Life. V roce 2018 získala ocenění za nejlepší ženský herecký výkon za seriál Still 17. V roce 2019 získala ocenění za nejlepší ženský herecký výkon a nejlepší pár v seriálu Angel’s Last Mission: Love.

Shin je považována za jednu z nejlepších hereček své generace v Jižní Koreji. Její talent a rozmanitost ji činí výraznou osobností, především to, jak dokáže předávat emocionální hloubku divákům a její precizní dikce, díky čemuž si vysloužila přezdívku „Diction Fairy“ (víla dikce).


31.8.1989
Jižní Korea
Hye-seon Shin csfd

Brave CitizenTargetCollectorsGyeolbaekHaruGeomsawejeonRiteonmaechiNávrat do Samdal-riNashle v mém 19. životěCheolinwanghooBimileui seobAndělovo milostné vzplanutíKdyž nám bylo 17Můj zlatý životSoprán smrtiAiga dasutPooreun badaui junsulAch, můj duchu!


Aktualizace osobnostního profilu Hye-seon Shin: 3.3. 2024 04:44