Glynis Barber 68 let


Glynis Barber se narodila jako Glynis van der Riet v Durbanu v Jihoafrické republice 25. října 1955. Její rodiče se rozvedli, když byla ještě poměrně malá. V pěti letech se s matkou přestěhovala do Johannesburgu, kde vyrůstala v období silné rasové diskriminace, což se v pozdějším věku spolu s přednáškou liberální političky Helen Surmanové na škole, kam Glynis chodila, podepsalo na jejích dalších aktivitách. Glynis se začala zajímat o politiku a zejména o problematiku rasismu. Toto zapálení jí vydrželo dodnes, kdy nadále zůstává aktivní v oblasti ochrany lidských práv skrz charitativní organizaci Promotions.

Po dokončení školy v Johannesburgu souhlasila její matka a nevlastní otec s tím, aby šla studovat herectví do Londýna. Její plány měly ale zpoždění, protože jí náhle zemřela matka. V té době bylo Glynis sedmnáct let a matčina smrt ji velmi zasáhla, a jak sama několikrát zmínila v pozdějších letech, měla tato událost velký dopad na celý její život.

V následujícím roce vyzkoušela Glynis různá zaměstnání včetně modelingu. Nakonec díky velkorysosti a podpoře svého nevlastního otce opustila v osmnácti letech Jihoafrickou republiku a přestěhovala se do Londýna, kde začala studovat na prestižní herecké škole Mountview Theatre School. Po promoci zůstala v Anglii, kde si začala shánět práci v herecké branži. Postupně začala dostávat různé role v divadle, ve filmech a hlavně v televizních seriálech. Kromě toho jednala o angažmá s Royal Shakespeare Company.

Během této doby vstoupila Glynis v roce 1976 krátce do manželského svazku s hercem Paulem Anthony Barberem, se kterým se seznámila již v herecké škole. Manželství ale nebylo úspěšné a po třech letech se rozvedli.


25.10.1955
Durban, Jihoafrická republika
Glynis Barber csfd

Královská romanceBod zlomuHammer of the GodsTrial & Retribution: Sins of the FatherMurphyho zákon: Zlíbej mě a mluvKrál skřítkůNa noseStrážci ApokalypsyVzpomínkySlečna Marpleová: Rozbité zrcadloHranice šílenstvíVisitorsHříšnicePes baskervillskýNájezdníci zbloudilého pozlátkaTangiersWarlordYesterday's HeroDuelTerrorThe OutpostLondon KillsSlečna MarplováZákon a pořádek: Spojené královstvíThe Afternoon PlayNight & DayKrálovství temnotHighlander: HavranDiagnóza vraždaNeobvyklé příběhyDempsey a MakepeaceováJaneNew Adventures of Lucky Jim, TheBognorBlakes 7Emmerdale FarmSnowdon & Margaret: A Scandalous AffairWallis Simpson: Femme FataleKdyž se pokazí luxusní dovolenáPrincess Alice: The Royals' Greatest SecretSecrets of the Royals on TourThe Wonderful World of CakeThe World's Most Expensive Cruise ShipTovárna na čokoláduÚžasný svět čokoládyOxford Street 24/7


Aktualizace osobnostního profilu Glynis Barber: 16.3. 2024 09:16