Ian Gomez 59 let


Ian Gomez se narodil 27. prosince 1964 v New York City, matce tanečnici a otci umělci. Ian má v sobě smíchaný původ jak z Portorika, tak z ruského židovství. Přesto konvertoval k řeckému ortodoxnímu náboženství. Na tuto víru ho přivedla jeho žena herečka Nia Vardalos. Mají spolu dceru.

Jeho manželka pro něho napsala roli ve filmu MOJE TLUSTÁ ŘECKÁ SVATBA. Se svou ženou si zahrál i ve filmech CONNIE A CARLA, MY LIFE IN RUINS nebo NESNÁŠIM SVATÉHO VALENTÝNA. Za zmínku ještě stojí role ve filmech DICKIE ROBERTS a VŠECHNY CHTĚJÍ PAPIHO.

K vidění je i v seriálu COUGAR TOWN po boku Courtney Cox, kde hraje Andyho - manžela Christy Miller. Což je jeho nejvýraznější role.


27.12.1964
New York City, New York, USA
Ian Gomez csfd

The Ultimate Playlist of NoiseRichard JewellDudeSpare RoomMoje tlustá řecká svatba 2Always WorthyLarry Gaye: Renegade Male Flight AttendantCuz-BrosFree FallDealin' with IdiotsLove ShackNenávidím den Sv. ValentýnaProbuzeníPříběhy z USAThe BeastStrašák jménem manželstvíZpátky do školyConnie a CarlaPoslední výstřelExit 9Velké dítě Dickie RobertsVšechny chtějí PapihoKluk od vedleMoje tlustá řecká svatbaNajděte stopuAlmost SalinasStřed světaEd TVCourting CourtneyNež jsme se našliNeporazitelnýObjev rokuNezadaná a namolPhysicalMurdervilleThe ConnersMan with a PlanObchoďák Sedmé nebe


Aktualizace osobnostního profilu Ian Gomez: 6.11. 2023 22:41