Robert David Hall 76 let


Měří 171 centimetrů, váží 86 kg, je ve znamení štíra a je potřetí ženatý. První žena - Susan Petrovi, se kterou byl v letech 1971-1974, mají spolu syna (Lyden David Hall), který je zpěvákem a hudebním skladatelem. V roce 1979 se oženil s Connie Cole, se kterou měl syna Andrewa (*1981), avšak i toto manželství ztroskotalo a skončilo nezdarem po rozvodovém řízení v roce 1980. Nyní žije se svojí třetí manželkou Judy Sterns, se kterou se potkal rok po své nehodě na hudebním veletrhu. Svatba se však konala až o 20 let později v roce 1999.

Role pro Roberta D. Halla v CSI byla původně psaná jen na jednu epizodu, v roce 2000 byla nakonec "zrovnoprávněna". Tímto poukázal ostatním lidem, kteří trpí jakkýmkoliv postížením, že je možné vykonávat i takto náročné profese jakou je herectví. Poukazuje na to, že by postižení herci měli i nadále dostávat šanci před kamerou. Byl jmenován členem komise herců s postížením.

Daboval animované filmy, působil jako profesionální kytarista a několik let se držel jako vysoce ceněný rádiový DJ. Mezi jeho koníčky patří hra na kytaru, piáno, mandolínu, v mládí ještě hrával na flétnu a francouzský roh.


9.11.1947
East Orange, New Jersey, USA
Robert David Hall csfd

Aaah! Roach!CSI: ImmortalityRock StoryThe Wrong WomanBen 10: Alien DimensionsGenerace GENPacient č. 14My Father's HouseVyjednavačHvězdná pěchotaPrison of SecretsVěznice AndersonvilleByl jednou jeden lesIdeální milenkaCausa WardovýchUltraman USAMrňouskovéTransakce stoletísusaneLandKriminálka Las VegasBen 10: Síla vesmíru


Aktualizace osobnostního profilu Robert David Hall: 4.11. 2023 16:33