Dee Wallace 75 let


Dee Wallace se narodila v Kansas City 14. prosince 1948. Chodila na střední školu Wyandotte v Kansas City a poté na University of Kansas. V roce 1980 si vzala herce Christophera Stona, s nímž měla dceru Gabrielle.

V roce 1995 náhle zemřel její manžel Christopher Stone na infarkt, zatímco natáčela na Novém Zélandu film Frighteners. Shodou okolností Frighteners vypráví o řadě nevysvětlitelných úmrtí na srdeční zástavu.

Zahrála si pod režisérem Robem Zombie v remaku Halloween, kde hrála roli Cynthie Strode, adoptivní matky Laurie Strode. V roce 2009 hrála roli Nancy Dooly, Vincentovy matky v The Mother of Invention. Dalé se objevila například v thrilleru Sebastian po boku hvězd Daega Faerche, Meadow Williams, Betsy Rue, a Meg Foster.

Napsala již tři knihy a má vlastní rozhlasovou show v rádiu, kde se zabývá vytvořením "vlastního já".


14.12.1948
Kansas City, Missouri, USA
Dee Wallace csfd

BITSButch Cassidy and the Wild BunchHouse of DollsIncubus: New BeginningsLove by DesignRoswell DeliriumStreamThe Forest HillsThe Little MermaidJeepers Creepers: RebornKiller DesignNixThe Munsters13 FanboyEvery Time a Bell RingsThe BewailingAwait the DawnSunrise in HeavenThe Gift of Christmas3 from HellChristmas in LouisianaDollsPříšerky útočíRenovation of the HeartŠpatná mámaBeyond the SkyClosureJingle BelleOuija HouseThe Wrong TeacherAylaCatch a Fallen StarDeath HouseThe FuzzThis Old MachineAll Hallow's EveRed ChristmasZombie Killers: Elephant's Graveyard2 Bedroom 1 BathApparitionalBetween the Sand and the SkyCry of the ButterflyEjectaJazz Funeral, TheLáska a odpuštěníBonnie & Clyde: JustifiedHansel & GretelMy Stepbrother Is a Vampire!?!RobocrocSymfonie strachuAž do nebeBeyondFinal Cut - Dámy a pánovéFuzz Track CityMargarine WarsThe BoarderThe Lords of SalemZničující střetBad ActressExit Humanity


Aktualizace osobnostního profilu Dee Wallace: 30.3. 2024 22:18