Steven Strait 38 let


Tento mladý poloviční Ital se narodil v New York City v roce 1986. Dospívání strávil v Greenwich Village na Manhattanu. Díky tomu, že navštěvoval školu, kam docházelo množství lidí různých národností, naučil se toleranci a uvědomil si jednou důležitou věc. Nezáleží na barvě pleti nebo vyznání, ale na charakteru člověka. Snad by to mohlo znít jako klišé, ale není tomu tak.

Ale předtím, než se zaměřil na kariéru herce, věnoval se několik let modelingu. Svět umělých světel a fotoaparátů poznal už ve věku 13-ti let. Díky penězům, které za to získal, si mohl dovolit financovat studium na lukrativní soukromé škole. Ale dveře k velkým zakázkám mu otevřel až John Babin z Boss Agency. Ten si Stevena všiml, když mladík cvičil v posilovně. John podal Stevenovi vizitku a řekl, ať se mu někdy ozve. Stalo se tak. A tím započal svou cestu ke slávě. Za několik málo měsíců už se objevoval v časopisech jako L´Uomo Vogue, Spoon Magazine a mnoha dalších. Fotil s uznávanými módními fotografy zvučných jmen (Bruce Weber, Dah Len). Skutečně jen krátkou dobu si vyžádal jeho vstup na profesionální dráhu.

Na rozdíl od mnoha kolegů z branže nezanevřel na vzdělání a nenechal se unést pozlátkem světa módních mol. Intenzivně se věnoval studiu střední školy Xavier High School, na které v roce 2004 úspěšně odmaturoval. Až po zkoušce z dospělosti se rozhodl plně se oddat světu showbusinessu. Zatoužil ale po filmové kariéře. Štěstí a talentu mu přáli i tentokrát. V roce 2005 byl vybrán pro roli dospívajícího rebela Warrena v povedené rodinné komedii ŠKOLA SUPERHRDINŮ.

Zanedlouho na to se objevil společně se zpěvačkou Ashlee Simpson v dramatu UNDISCOVERED. Tento projekt se zaměřil na mladé lidi, kteří se touží prosadit v zábavním průmyslu. Steven se ujal postavy jménem Luke Falcon, který by se rád stal rock´n´rollovou hvězdou. A této role se ujal s vervou, jelikož sám se hudbě věnuje. Je zpěvákem skupiny Tribe. Kromě toho, že se rád chopí mikrofonu, také píše texty.


23.3.1986
New York City, New York, USA
Steven Strait csfd

Here AwhileLife LikeHotSleeping with the FishesČerná mlhaCity Island10 000 př. n. l.Ve službách válkySíly temnaA proč já?Škola superhrdinůExpanzeThe Expanse: One ShipPomstaMěsto divůŠerifové z TexasuTřetí hlídka


Aktualizace osobnostního profilu Steven Strait: 19.11. 2023 14:46