Danielle Panabaker 36 let


Světlovlasá bruneta a rodačka z Georgie Danielle Nicole Panabaker se prosadila díky rolím v televizních seriálech z produkce CBS, NBC a Disneyho, čímž si získala pozornost teenagerského publika. Filmy z produkce HBO zase na druhou stranu upoutala kritiky a dospělejší diváky. Střední školu dokončila předčasně ve 14 letech a v červnu 2007 úspěšně vystudovala anglickou literaturu na Univerzitě v Californii. K herectví se dostala přes divadlo, kde spolu se svou mladší sestrou Kay účinkovala často v představeních. Ze zábavy se stal nepostradatelný koníček, který ji lákal i do budoucna. Proto začala navštěvovat i lekce hraní.

V současnosti boduje u publika v populárním seriálu ŽRALOK, kde ztvárňuje postavu dcery hlavního představitele Jamese Woodse. V roce 2007 si odskočila do thrilleru MR. BROOKS, kde pro změnu hraje dceru Kevina Costnera. Naposledy se objevila ve sportovním dramatu HOME OF THE GIANTS a chystá se na komedii RENAISSANCE GIRL.

Danielle vlastní dva psy jmény Peanut a Butter. Miluje čokoládové muffins a nenechá si ujít snímky s Nicole Kidman. Ráda čte a tančí. Žije ve Philadelphii. Až časem se ukáže, zda má tato mladá herečka na to, neztratit se v nemalé konkurenci jiných talentovaných hvězd. Rozhodně ale nezačala špatně.


19.9.1987
Augusta, Georgia, USA
Danielle Panabaker csfd

Christmas JoyThis Isn't FunnyFotky zítřkaKuchařka láskyNearlywedsGirls Against BoysInterceptPiraňa 3DDThe ShunningPodivníThe WardWeaknessPátek třináctéhoMr. BrooksNa domácí půděČti a plačTvoje, moje a našeZánik Empire FallsŠestnáctiletá matkaŠkola superhrdinůBez mobilu ani ránuSearching for David's HeartNo Place Like HomeSex a svobodná matkaDivision BrandenburgFlashLegendy zítřkaArrowFreedom Fighters: The Ray


Aktualizace osobnostního profilu Danielle Panabaker: 30.10. 2023 13:18