Kristýna Leichtová 38 let


Kristýna Leichtová se narodila roku 1985 v Plzni. V letech 2003 - 2007 studovala Pražskou konzervatoř, hudebně-dramatický obor pod vedením Petry Špalkové a Ivana Řezáče. Už v průběhu studií začala svou kariéru před kamerou. První filmovou zkušeností byly filmy Žralok v hlavě pod režií M. Procházkové a Účastníci zájezdu v režii J. Vejdělka.

Kromě práce před kamerou se věnuje i dabingu a nadále se herecky vzdělává. Účastnila se workshopu Nancy Bishop - Brian Caspe - Meisner Technique. Ještě před započetím studia hrála v Pražském komorním divadle Innu v představení Zadržitelný vzestup Artura Uje (rež. D. Jařab). V průběhu studia konzervatoře působila v Národním divadle, divadle Na zábradlí a v divadle Ta Fantastika. Po ukončení školy hrála ve Strašnickém divadle, Divadle Hybernia a jakožto plzeňská patriotka působila několik let i na Divadelním létě pod plzeňským nebem.

V současné době je členkou divadla Komedie. Mezi její nejvýraznější role patří role Dory v představení Naše třída, role Mady v Kebabu, role Naďi v Her masters voice, Sára ve hře Divoké maso a hlavně role v silném představení ZLOČINY.ŽENY.DOC. Vedle divadla Komedie působí i v divadle Palace (P.R.S.A.), Žižkovském divadle (Ideální pár) a Baráčnické rychtě.

Kristýna mluví anglicky a francouzsky. Mezi její koníčky patří lindy hop – dobový street dance 30., 40. léta, pole dance a karate. Vlastní řidičský průkaz AM, A1, A2, B1, B.


14.9.1985
Plzeň, Československo
Kristýna Leichtová csfd

BardiAdam stvořitelPrvok, Šampón, Tečka a KarelDítě číslo 44IntimityBastardi 3WesternstoryBastardiÚčastníci zájezduŽralok v hlavěAgrometalNa vlnách JadranuSex O'ClockZalez do spacáku1. MISEPan profesorSpecialistéTemný KrajTři tygřiOhnivý kuřeBastardiŠkoda láskyGympl s (r)učením omezeným


Aktualizace osobnostního profilu Kristýna Leichtová: 31.10. 2023 17:37