Miluše Bittnerová 46 let


Miluše Bittnerová se narodila 10. 12. 1977 v Jičíně, gymnázium vystudovala v Hořicích. V roce 1996 začala studovat na pražské DAMU, obor herectví na katedře alternativního divadla. Vedoucím ročníku byl režisér Ivan Rajmont. Studia na DAMU zakončila v roce 2002 magisterskou zkouškou.

Pracovala také jako moderátorka ranní show na legendárním rádiu Limonádový Joe. Tyto zkušennosti dále uplatňuje při moderování kulturních, společenských a charitativních akcí. V roce 2010 se stala spoluzakladatelkou Nadačního fondu Pepina.

Mezi její další dovednosti patří hra na klavír, kytaru či flétnu, zabývá se dabingem, moderuje společenské a charitativní akce. Hovoří anglicky a v případě role se naučí text v jakémkoliv jazyce. Mezi její koníčky, na které nemá většinou příliš času, patří: dlouhý spánek, dobré jídlo, literatura faktu, veškeré filmy a také rybaření.


10.12.1977
Jičín, Československo
Miluše Bittnerová csfd

Bezva zuby na zásnubyPastNejlepší přítelTajemství pouze služebníAndílek na nervyBastardi 3Hodina klavíruModrý kámenBankrotářiKameňákTemný KrajJetelínOhnivý kuřeV.I.P. vraždyStopy životaBastardiDoktoři z PočátkůNejlepší trapasyAch, ty vraždy!Ordinace v růžové zahraděSoukromé pastiExpozituraPoste restanteVyprávějSprávná dvojka3 plus 1 s Miroslavem Donutilem


Aktualizace osobnostního profilu Miluše Bittnerová: 17.11. 2023 02:19