Stanislav Lehký 65 let


Na počátku zájmu o umění u Stanislava Lehkého byla kytara a zpěv. K mluvenému slovu jej přivedla na sklonku základní školy češtinářka, která se studenty připravovala pásma poezie. Po devítce přišla Střední průmyslová škola jaderné techniky. V té době spolupracoval se Studiem poezie J. Hrašeho a L. Marešové v Praze-Kobylisích.

Stanislav Lehký je členem Prezidia Herecké asociace. Jeho hlas můžeme slyšet v nejrůznějších rádiích (především Radio Beat) a také v dabingu (seriál Simpsonovi).


28.10.1958
Nový Bor, Československo
Stanislav Lehký csfd

Zločin v PolnéŘachandaPohádkářStín smrtihlavaVrásky z láskyDešťová vílaSama v čase normálnostiZemský ráj to napohledLovec vodního tichaO životBoží pole  s. r. o.Kousek nebeŽil jsem s cizinkouI ve smrti samiČerný slzyRebelovéBunkrSpirála nenávistiHun shen shi danMarkétin zvěřinecNebeský pláčNoc rozhodnutíBude-li mi jíti přes údolí stínu smrti...Zuřivý reportérDialogy pro klarinet, cimbál a bicíProdloužený čas...A bílá bledla, až celkem ztmavlaDevadesátkyPět letŠpunti na cestěAnatomie životaBoží mlýnyHlava MedúzyKosmixMísto zločinu OstravaŽivé terčeInspektor MaxOhnivý kuřeRodinné vztahyModrý kódSpecialistéNa voděAtentát


Aktualizace osobnostního profilu Stanislav Lehký: 5.10. 2023 05:52