Šárka Vaňková 36 let


Rok 2004 rozhodl o směru mého života. V tomto roce se rozhodlo o tom, kdo se stane první českou SuperStar a i když mi tento titul unikl o kousek, pustila jsem se s vervou do práce.

V témže roce jsem natočila zábavný pořad Šárka!, který byl pro mě obrovsky obohacující a právě zde jsem se mohla setkat se spoustou zajímavých osobností, režisérem Jiřím Adamcem, Helenou Vondráčkovou, Karlem Gottem a spoustou dalších.

Rok 2005 mi nabídl skvělé pracovní příležitosti, zkušenosti, nápady, dal mi poznatky a mohla jsem se osamostatnit a přestěhovat do Prahy.

V létě jsem prožila první hereckou zkušenost a natočila film Panic je nanic, který měl premiéru 26. 1. 2006. Zkušenost to byla skvělá, ale přeci jen mne víc láká dráha zpěvačky a tak jsem s výborným muzikantem Honzou Horáčkem začala připravovat novou desku, na které jsem chtěla více ukázat, jakým směrem mne to „táhne“. Celá deska je autorská, podílela se na ní celá řada skvělých hudebníků a v květnu 06 se jaksepatří pokřtila.


30.10.1987
Chrudim, Československo
Šárka Vaňková csfd

Rytmus v patáchPanic je nanicRedakce13. komnataFelix 70Tajemství lásek slavnýchTajemství bulváru - lidé kolem nějX MixHolka od Červený řekyŠárka Vaňková: Věřím náhodámŠárka Vaňková: Lásku dávejLáska kvete v každém věkuAdéla ještě nevečeřelaAngelikaTři mušketýřiNa rudluSupermiss 2019Život ve hvězdáchBuřtcajkTOP STARTaneční skupina roku 2009Karneval na BarrandověHvězdy u pianaSouboj hitůSuperDuetyJaroslav Uhlíř v LucerněŠárka!Silvestr 2004Česko hledá SuperStarEso


Aktualizace osobnostního profilu Šárka Vaňková: 24.4. 2024 23:05