Derren Brown 53 let


Celým jménem Derren Victor Brown se narodil 27. února 1971 v jižní části Londýna, Croydonu. Navštěvoval Whitgiftskou školu, kde jeho otec učil plavání. Později studoval práva a germanistiku v anglické škole Bristolu. Tam poprvé navštívil představení hypnotizéra Martina S. Taylora, který ho značně ovlivnil v jeho budoucím povolání. Zanedlouho působil jako příležitostný kouzelník.

Ovšem nezajímá se pouze o iluze a hypnózu, rád maluje karikatury celebrit, zajímá se o chov papoušků a o vycpávání zvířat. Jeho pořady byly vysílány také v České televizi, kde spojili MIND CONTROL a TRICK OF THE MIND.

Derren Brown je zatvrzelým odpůrcem možnosti existence paranormálních jevů a UFO. V mládí věřil v boha a stal se členem církve. Později pochopil, že tudy cesta nevede a církev opustil.


27.2.1971
Croydon, Surrey, England, Velká Británie
Derren Brown csfd

Alan Carr's Christmas CrackerComic AidThe Big Fat Quiz of EverythingSherlockCrooked HouseTajemství paranormálního světaNepřátelé rozumuDerren Brown: Inside Your MindMedium RareDerren Brown: ShowmanDerren Brown: 20 Years of Mind ControlDerren Brown: SacrificeBroadway Profiles with Tamsen FadalDerren Brown Presents Twisted TalesDerren Brown: MiracleDerren Brown: Pushed to the EdgeDerren Brown: InfamousDerren Brown: The Great Art RobberyDerren Brown: ApokalypsaDerren Brown: SvengaliDerren Brown: strach a víraSunday BrunchZajímavé vynálezyDerren Brown: Behind the MischiefDerren Brown: EnigmaDerren Brown: Miracles for SaleDerren Brown: The ExperimentsDerren Brown InvestigatesDerren Brown: Hero at 30,000 FeetDerren Brown Presents the 3D Magic SpectacularDerren Brown: An Evening of WondersDerren Brown: The EventsDerren Brown: The SystemDerren Brown: Trick or TreatMind Control with Derren BrownThe Big Fat Anniversary QuizDerren Brown: Something Wicked This Way ComesDerren Brown: The HeistDerren Brown - MesiášDerren Brown: The GatheringDerren Brown - SeanceDerren Brown: Magie a manipulace mysliThe Big Fat Quiz of the YearDerren Brown: Ruská ruletaRichard & JudyDerren Brown: Mind Control


Aktualizace osobnostního profilu Derren Brown: 24.4. 2024 04:39