Jerry Ferrara 44 let


Jerry Ferrara, prozatím „herec jedné role“, pocházející z newyorské části Brooklynu, se narodil 25. listopadu 1979. Jako mnoho dalších herců navštěvoval během svého studia na střední škole divadelní kroužek, který ho zaujal natolik, že počal divadlo studovat i na dalším vzdělávacím stupni. Známý je převážně z působení v televizních seriálech, ve kterých taktéž začínal. Jeho první role byla epizodní účast v seriálu DVA Z QUEENSU, ve které mohl poprvé uplatnit svůj charakteristický přízvuk. Následovala řada dalších epizodních rolí v jiných seriálech, ale trvaleji se prosadit nemohl.

Jeho pokračující filmová kariéra obsahuje účast ve vedlejší roli v dramatu WHERE GOD LEFT HIS SHOES (2007). Jednu z hlavních filmových rolí si Jerry vyzkoušel v kriminálním dramatu ZÁKONY BROOKLYNU (2007). Jeho postava Bobby je jeden ze trojice kamarádů, kteří se nešťastnou náhodou dostanou do války gangů v New Yorku. Film nebyl příliš dobře přijat kritiky, ačkoli žádný propadák to taktéž nebyl. Ve stejném roce byl obsazen do komedie svého kamaráda a jednoho z představitelů ústřední čtveřice Vincentova světa, Kevinem Connollym, GARDENER OF EDEN. Jeho poslední filmová účast byla malá role v akčním thrilleru OKO DRAVCE s Shiou LaBeoufem, se kterým v úvodu hraje poker. Na plátně se ale objevil pouze na pár minut.

Tento velký fanoušek basketbalového týmu New York Knicks také propůjčil svůj hlas počítačové hře Scarface: The World Is Yours. Jako velký kamarád dalšího z ústřední čtyřky seriálu Vincentova světa, Kevina Dillona, byl jeho svědkem na svatbě. Dlouho taktéž žil s herečkou Jamie-Lynn Sigler, známou např. ze Rodiny Sopránů nebo z camea ve Vincentově světě, kde ztvárnila paradoxně jeho přítelkyni.


25.11.1979
Brooklyn, New York City, New York, USA
Jerry Ferrara csfd

Randění v New YorkuAxisSully: Zázrak na řece HudsonClub LifeVincentův svět7500Mysli taky jako chlapEmpire StateFrajeři ve VegasMysli jako onPodrazOko dravceWhere God Left His ShoesZákony BrooklynuCross BronxPower Book II: GhostA Million Little ThingsPowerSneakerheadsOdstřelovačVincentův světThe Gentlemen's League


Aktualizace osobnostního profilu Jerry Ferrara: 14.3. 2024 15:07