Malin Åkerman 45 let


Švédská herečka a modelka Malin Maria Akerman se narodila ve Stockholmu. Když jí byly dva roky, kvůli práci jejího otce se celá rodina přestěhovala do Kanady. Už v 5 letech začala s modelingem a vystupovala v televizních reklamách. I když se jí vystupování před kamerou zalíbilo, v 17 dala přednost přehlídkovým molům. Jako vyhledávaná manekýnka jezdila na střední škole každé letní prázdniny do Evropy, přivydělat si nějaké peníze. Pak se na nějaký čas vrátila do Toronta, kde studovala na univerzitě psychologii.

V současné době se jí dostává stále větší pozornosti. Zahrála si v komedii bratří Farrellyových TĚSNĚ VEDLE s Benem Stillerem či ve sci-fi thrilleru INVAZE s Nicole Kidman. V budoucnu ji čeká spolupráce s režisérem Zackem Snyderem na snímku WATCHMEN. Malin je od června 2007 vdaná a profesionálně se věnuje i hudbě. Zpívá v rockové kapele The Petalstones.


12.5.1978
Stockholm, Stockholms län, Švédsko
Malin Åkerman csfd

Akce DárceEtt sista raceThe Christmas ClassicUs or ThemA Week in ParadiseSlayersThe AviaryFriendsgivingFérovkaHemlock DriveNoční návštěvaEn del av mitt hjärtaKe hvězdámRampage NičiteléCity of SinProviněníThe TicketI'll See You in My DreamsPoslední nás zachráníCBGB: Kolébka punkuCottage CountryKódované vysíláníHotel NoirRock of AgesThe Giant Mechanical ManTohle je rájUnesenáCatch .44Bang Bang ClubBezvadíkyještěprosímElektra LuxxRomanticiNávrhStrážci - WatchmenTrable v ráji27 šatůBratři SolomonoviHolky jsou fajn, ale pes je pesInvazeTěsně vedleZahulíme, uvidímeIdeální společnostUzavřený kruhLebkyDollfaceSoulmatesZdravotní policieMiliardy


Aktualizace osobnostního profilu Malin Åkerman: 6.12. 2023 07:38