Camilla Belle 37 let


Camilla Belle Routh se narodila roku 1986 v Los Angeles, stát Kalifornie, jako dcera Jacka Routha a Christiny, módní návrhářky brazilského původu. Navštěvovala Marlborough School, soukromou dívčí školu v Los Angeles. Belle je vášnivou pianistkou, mluví plynně několika jazyky včetně španělštiny a portugalštiny (rodný jazyk její matky). Podílela se narůzných charitativních akcích a je mezinárodní mluvčí asociace Kids With A Cause, která dává pomocnou ruku dětem žijícím v chudobě, hladu, bez možnosti vzdělání nebo týraným dětem.

V roce 2005 Belle hraje dceru Daniel Day-Lewise ve filmu The Ballad of Jack and Rose. Film byl omezený pouze na divadelní edici, ale přesto byla Belle označena jako působivý objev u filmového kritika Jamese Berardinelliho. Toho samého roku zahrála důležitou roli ve filmu The Chumscrubber, který vyšel také jen v omezené edici. Následovalo drama The Quiet, kde hrála po boku Elishi Cuthbert, hluchoněmou tajemnou mladou dívku. Rok poté se Belle objevila v hlavní roli předělávky hororu Screen gems, Na lince je vrah. Film byl inhned po vydání 3. února 2006 považován za podařený a vydělal celkem přes $45 milionů, z čehož $21 milionů krátce po vydání.

Nyní je obsazena v epickém filmu Rolanda Emmericha, natáčejícím se v Jižní Africe a Namibii, 10.000 BC, který by měl mít premiéru v roce 2008.

Je kamarádka s herci Justinem Chatwinem a Jamiem Bellem, které potkala při natáčení The Chumscrubber. Mezi její další přátele patří například tenisová hvězda Maria Sharapová. Velmi ráda sleduje brazilskou mýdlovou operu se svou matkou a často navštěvuje matčinu rodinu v São Paulu.


2.10.1986
Los Angeles, California, USA
Camilla Belle csfd

10 Truths About Love카터The Mad WhaleGuatdefocThe American SideBangkok Love StoryDiabloAmapolaAngieCavemenBreakawayDámičky v sekáčiFather of InventionPushÀ Deriva10 000 př. n. l.Na lince je vrahGenerace XOstrov samotyThe QuietNeviditelný cirkusNávrat do ztracené zahradyRip GirlsOtcův návratTajemství AndMagická posedlostPatriotZtracený svět: Jurský parkJedovatý břečťan 2: LilyMarshallův zákonAnnie: Královská dobrodružstvíMalá princeznaZáhadná SarahEmpty CradlePodzemní pastLaw & Order: Organized CrimeDollfaceA Wild and Woolly RideEnrique Iglesias: Heart AttackDirty Dancing 3: Capoeira NightsTrap, TheConanPhobias


Aktualizace osobnostního profilu Camilla Belle: 14.11. 2023 12:56