Roselyn Sanchez 51 let


Roselyn Sanchez se narodila 2. dubna roku 1973 v San Juan v Portoricu. Vyrůstala po boku svých tří starších bratrů. Odmala pořádala pro svoji rodinu taneční vystoupení a chodila do pěveckého zboru. Navštěvovala školku v San Juan a později absolvovala University of Puerto Rico. V roce 1991, když jí bylo osmnáct let, tak se přestěhovala do New Yorku, kde chodila na kurzy hraní, tance i zpěvu. O rok později se vrátila do rodné země, kde ji čekal její filmový debut v komedii s Kurtem Russellem KAPITÁN RON.

Jako producent a scénárista se podílela na hudebním filmu YELLOW. Na kontě má i album Borinqueña z něhož pochází i singl "Amor Amor", který bodoval na Latin Grammy. Byla vdaná za herce Gary Stretche, ale po třech letech se rozešli. V běžném životě je Roselyn horlivou bojovnicí za práva zvířat a je členkou nadace PETA. Momentálně je zasnoubená s hercem Ericem Winterem a svatba je naplánována na příští rok. V roce 2006 byla hostem na turné dívčí kapely Pussycat dolls, jejichž turné úspěšně zakončili v Las Vegas. Její blízcí ji přezdívají Popi nebo Ros. Naposledy jsme ji mohli vidět ve filmech PLÁN HRY a VENUS A VEGAS.


2.4.1973
San Juan, Portoriko
Roselyn Sanchez csfd

GringaAn Ice Wine ChristmasA Taste of SummerTraffikDeath of a Vegas ShowgirlPovinnost a čestVenus & VegasThe Perfect SleepPlán hryYellowCayoKojakMimo zákonShooting GalleryVe vlastnictví státu 2: Krev v ulicíchZpátky do školyLarcenyAngelVšechny chtějí PapihoZelené pekloMiss MiamiNightstalkerPlnou parou vzad!Křižovatka smrti 2Blázniví únosciKapitán RonFantasy IslandHome EconomicsŽenské zbraněZelenáčGrand HotelDevious MaidsTelenovela


Aktualizace osobnostního profilu Roselyn Sanchez: 1.11. 2023 01:58