Mark Dacascos 60 let


V jeho žilách koluje krev japonská, čínská, filipínská, španělská a irská. Oba jeho rodiče výborně ovládali bojová umění a on sám je začal studovat už ve čtyřech letech. Vybral si směry Kung Fu a Wun Hop Kuen Do. Získal černý pás třetího stupně a titul Martial Arts Champion. V šesti letech se s rodiči odstěhoval do Hamburku.

Roku 1980 pokořil své německé spoluobčany v German Junior Martial Arts šampionátu a v roce 1982 vyhrál Evropský Kung Fu šampionát v lehké váze. Řádka jeho mistrovksých titulů se utěšeně rozrůstala. Poté se přestěhoval do USA.

Jedním z prvních filmů, kterými se zapsal do diváckého povědomí byl nízkorozpočtový snímek Mistr neznámého boje, kde uplatnil právě Capoeiru. Od té doby se objevil v mnoha filmech s různou mírou příměsi bojových stylů jako Boogie Boy, D.N.A, Šílená jízda, Sabotáž, Freeman: Plačící drak, Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení, Americký samuraj, Dvojitý drak, Bratrstvo vlků, Od kolébky do hrobu nebo v neposlední řadě Nomád.


26.2.1964
Honolulu, Hawaii, USA
Mark Dacascos csfd

JadeLegend of the White DragonSaint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – PočátekBlade of the 47 RoninUtíkej a střílejAssault on VA-33Batman: Duše drakaGarrison 7Garrison 7: The FallenMěňaja žizniOne Night in BangkokJohn Wick 3Lucky DayThe DriverLegend of HallowaiianThe Perfect Bride: Wedding BellsMaximalnyj udarThe Perfect BrideBeyond the GameShowdown in ManilaTemné tajemstvíTo Have and to HoldAction HeroOperation RogueThe Lost Medallion: The Adventures of Billy StoneShadows in ParadiseSultanin SirriSrbské jizvyWolvesbayneBüyük Şeytan ÜçgeniAgent z vesmíruI Am OmegaKrycí jméno: ČističHon na OrlaHon na orla: Bod dopaduPrapor purpurových srdcíMladý pilotNomádOhnivé nebeOd kolébky do hrobuŽhářBratrstvo vlků - Hon na bestiiInstinkt zabítLei ting zhan jingZákladnaBoogie BoyPoldaÚtočištěDNA - Stvoření netvoraPašeráciŠílená jízdaOstrov Dr. MoreauSabotážFreeman - plačící drakKickboxer 5: Kickboxerovo vykoupeníVražedná minulostDragstrip GirlDvojitý drakMistr neznámého bojeRoosters


Aktualizace osobnostního profilu Mark Dacascos: 2.11. 2023 18:38