Billie Piper 41 let


Vlastním jménem Lianne Paul Piper (prostřední mužské jméno získala po svém otci). Vystudovala prestižní divadelní školu Silvie Youngové a již ve svých 15-ti letech prorazila do světa showbyznysu jako talentovaná zpěvačka. Během jednoho roku vydala čtyři singly, jenž se umístily na předních pozicích v národní hitparádě. Doma ve Velké Británii bývá často označována jako „Princezna popu“.

Po svém odchodu ze série získala hlavní roli v seriálu TAJNÝ DENÍK CALL GIRL. Od roku 2007 se objevuje i na anglických divadelních scénách. Do budoucna má jistě ohromný potenciál ať už ve světě hudby nebo filmu. Billie je podruhé vdaná a má syna Winstona.


22.9.1982
Swindon, Wiltshire, England, Velká Británie
Billie Piper csfd

Catherine Called BirdyRare BeastsVěčná krásaTwo for JoyCity of Tiny LightsDoctor Who: The Day of the DoctorPán času: Konec času - 2. částMansfieldské panstvíZáhady Sally Lockhartové - Stín na severuZáhady Sally Lockhartové - Rubín v kouřiMnoho povyku pro nicPán času: Vánoční invazeThings to Do Before You're 30V pasti přízrakůBella and the BoysCalcium KidEvitaMuž v hlavní roliI Hate SuzieCollateralPenny DreadfulPlayhouse uvádíTrue LoveTajný deník call girlA Passionate WomanDobrodružství Sarah JanePán času


Aktualizace osobnostního profilu Billie Piper: 19.11. 2023 13:30