Jeremy Piven 58 let


Přátelé a kolegové o něm říkají, že je příjemný a vtipný společník. Velmi rád hraje na bubny a sám jednou řekl, že nebýt herectví, dal by se na dráhu bubeníka. Vzácně bývá hlavní hvězdou filmu, ale rozličnost jeho rolí je působivá.

S Cusackem založil společnost New Crime Productions, která stála za úspěchy filmů JASNÝ TERČ nebo VŠECHNY MOJE LÁSKY.V roce 1998 dostal šanci stát se producentem a hlavní hvězdou seriálu CUPID. Show ale byla zrušena a stáhnuta z vysílání HBO po čtrnácti odvysílaných epizodách. Jeho čas však měl ještě přijít.

I nadále dostával vedlejší úlohy, objevil se v NELÍTOSTNÉM SOUBOJI, "ČERNÉM JESTŘÁBOVI", KŘIŽOVATCE SMRTI 2 a s Johnem Cusackem si opět zahrál ve filmu LÁSCE NA STOPĚ. V roce 2004 dostal nabídku na výborně napsanou roli, ve které nakonec dostal tolik prostoru, že místy zastínil i hlavní postavy. Ari Gold, postava ukecaného, agresivního agenta stoupající hvězdy Hollywoodu ve velmi úspěšném seriálu VINCENTŮV SVĚT mu přinesla čtyři nominace na ocenění Emmy za nejlepší vedlejší roli, které si třikrát za sebou (v letech 2006, 2007 a 2008) zaslouženě odnesl.

Nedávno jsme ho mohli uslyšet v animovaných AUTECH, kde propůjčil hlas jednomu z "charakterů" a spatřit ve filmech ROCKNROLLA a KRÁLOVSTVÍ.


26.7.1965
Manhattan, New York City, New York, USA
Jeremy Piven csfd

All-Star WeekendSweetwaterVindictaThe SystemThe WalkAmerican NightLast CallSound of MindVánoční rande mého tátyVincentův světNa hraně zítřkaSin City: Ženská, pro kterou bych vraždilKočkaPiráti!Angels CrestI Melt with YouSpy Kids 4D: Stroj časuKšeftařiA Cat's TaleRocknRollaKrálovstvíAutaDržte krok se SteinovýmiSejmi esoMaximální limitScooby-Doo a kletba KleopatryHon za svobodouMládí v trapuPorotaScary Movie 3HighwayKřižovatka smrti 2Lásce na stopěČerný jestřáb sestřelenAkce PelikánOtec rodinyRed LettersPartnersHudba ze sousedního pokojePhoenixŠest pohřbů a jedna svatbaDon King: Jenom v AmericeJasný terčProstě pišSběratel polibkůE=mc2Layin' LowLivers Ain't CheapVětší než životDr. Jekyll a slečna HydeNelítostný soubojRapsodie v MiamiFlounderingKam zmizela hlídka 54?PCU - Univerzita nebo klášterRozsudek nociTwenty BucksBob RobertsDva na lásku


Aktualizace osobnostního profilu Jeremy Piven: 1.11. 2023 16:25