Brendan Fehr 46 let


Brendan se narodil 29.10.1977 v kanadské Britské Kolumbii, v průběhu dětství se s matkou a sestrami často stěhoval, takže žil například ve Winnipegu a Manitobě. V mládí hrál hokej a plánoval studovat učitelství matematiky, současně si přivydělával jako model pro místní časopisy. V roce 1997 se vydal do Vancouveru navštívit rodinu a při té příležitosti se zastavil v tamější modelingové společnosti Look Talent Management a hledal si práci modela. Manažer mu však navrhl, že by se mohl spíše uplatnit jako televizní herec. Brendan se to rozhodl zkusit, ačkoli o kariéře herce nikdy předtím neuvažoval. Tak mohl v ještě roce 1997 debutovat v seriálu "BREAKER HIGH", pak zkusit malé role v televizních filmech (SPOJENÍ SE SMRTÍ, PODEZŘELÉ CHOVÁNÍ) a epizodní úlohy v seriálech (NIGHT MAN, MILLENIUM).

V roce 2004 si zahrál hlavní roli homosexuálního teenagera Butche v dramatu SUGAR, byl za ni nominován na Genie Award. Poté se objevil ještě ve dvou průměrných komediích - VEZMI MĚ ZPÁTKY a DLOUHÝ VÍKEND. Velkou příležitostí pro jeho skomírající kariéru se stal znovu seriál, a to KRIMINÁLKA MIAMI, kde se objevil na začátku 4. série v roli laboratorního technika Dana Coopera. Po dvou letech však ze seriálu odešel a vrátil k hororu, nyní natáčí THE OTHER SIDE OF TRACK.

V současné době žije v Los Angeles s manželkou Jennifer. Učinkoval ve videoklipech U2, miluje hokej, Metallicu, rychlé motorky, což se občas "nenápadně" promítne i do jeho rolí, např. Michael Guerin byl blázen do Metallicy.


29.10.1977
New Westminster, British Columbia, Kanada
Brendan Fehr csfd

CaptiveThe Amityville CurseThe Best ManGrey ElephantThe CommandoRoyally Wrapped for ChristmasMěstečko WanderBrotherhoodMrazivý lovEntertaining ChristmasWrapped Up In ChristmasOnly I...Dům s tajemstvímRoswell FMStrážci GalaxieZarra's Law13 EerieStrandedAdopce hrůzySilent NightFort McCoyNikdy nelžiVánoční polibekX-Men: První třídaLedová smrtLedové ostří 4: Oheň a ledThe Other Side of the TracksFifth Patient, TheVezmi mě zpátkyDlouhý víkendHvězdaSugarMotorkářiNemesisLong ShotNa pokraji šílenstvíWilderness Station, AHladová nocTak mě zab!Christina's HouseNezvratný osudOur Guys: Outrage at Glen RidgeDokonalí andílkovéHandPodezřelé chováníSpojení se smrtíNoční směnaVolejte SauloviWynonna Earp


Aktualizace osobnostního profilu Brendan Fehr: 31.10. 2023 05:25