Bingbing Li 51 let


Tato herečka se narodila 27. února 1973 v čínské provincii Heilongjiang. Li nikdy neměla v úmyslu stát se herečkou, toužila po učitelské profesi. Ovšem po vystudování pedagogické fakulty zjistila, že jí to nebaví. Posléze byla svými příteli přesvědčena, aby se připojila k Shanghaiské dramatické instituci.

Svou kariéru herečky odstartovala až jako dospělá, a tak i její celosvětový debut přišel až ve 33 letech a tedy v roce 2008, kdy si zahrála bělovlasou čarodějnici ve snímku ZAKÁZANÉ KRÁLOVSTVÍ po boku dvou největších legend kung-fu filmů, Jeta Liho a Jackieho Chana.


27.2.1973
Harbin, Hubei, Čína
Bingbing Li csfd

Ordinary HeroLegenda o strážci hrobkyMEG: Monstrum z hlubinResident Evil: Poslední kapitolaSněžná dívka a temný krystalTransformers: ZánikI DoResident Evil: Odveta1911: Pád poslední říšeXue hua mi shanDetektiv Dee a záhada smrtícího ohněPřesný cílYong xin tiaoFeng ShengHu die feiZakázané královstvíYun shui yaoMeng longTong meng qi yuanDu zi deng daiSilver Hawk: Maska spravedlnostiTian xia wu zeiBai nian hao heLao shu ai shang maoPurpurový motýlGuo nian hui jiaStrange Tales of Liao ZhaiPalace of DesireIMDb on the Scene - Interviews2012 Film Independent Spirit Awards, TheMade in Hollywood: Teen EditionSeitenblicke


Aktualizace osobnostního profilu Bingbing Li: 1.11. 2023 14:47